hategame logo
Дебютът на Conan Exiles отложен
пуснато на 27 юни 2016 от pseto
conan exiles 1
Играта Conan Exiles ще дебютира малко по-късно от очакваното в Steam Early Access. По план заглавието очаквахме през есента на настоящата година, но след отлагането ще го видим през януари 2017-та. Причината?

Отзивите на геймърите, които не са били супер впечатлени от Conan Exiles. В момента малко хора са поканени в затворената бета на играта и явно има какво да се подобрява по нея.

„Решихме, че имаме нужда от още малко време, в което да поработим по Conan Exiles”, казва Джоел Билос, креативен директор на заглавието. Той добавя също, че в момента студиото Funcom може да действа малко по-спокойно, сравнено с преди.

Оказва се, че компанията наскоро е получила финансиране от външен източник за Conan Exiles. Това позволява на студиото да не бърза толкова с пазарната премиера и предложи играта във възможно най-завършен вид.

Иначе Conan Exiles беше обявен по-рано през годината. Става дума за сървайвъл MMO в отворен свят – един жанр, който е доста популярен в момента. Тук обаче нещата ще са базирани в Age of Conan вселената – именно на Funcom бе сравнително неуспешното MMORPG. Дали все пак студиото сега ще има повече късмет?conan exiles 6 conan exiles 5 conan exiles 4 conan exiles 3 conan exiles 2

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
27 юни 2016
Това изглежда като игра отпреди 6-7 години...
pseto avatar
pseto
28 юни 2016
Като гледам е енджинът на Age of Conan едно към едно, който си е... точно от 2008 година. Кажи ги осем години. Надушвам сериозен фейл аз.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 юни 2016
Вярнл, не се иска добро обонвние, за да се надуши фейлът. Някои игри просто излъчват посредственост, а тази ги излъчва на талази.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 юни 2016
Майко мила, какво съм написал през телефона си! Шефе, редакцията де е?
pseto avatar
pseto
28 юни 2016
Прав си, усеща се. В случая ако се окаже нещо приятна изненада ще е... изненадващо.

П.С. Ето, че оформи едно мнение в духа на NikoJ. Не се притеснявай, всичко се разбира. А бутонът за редакция - Soon™. На първо място в списъка е.

undefined
pepito
01 юли 2016
що така хубави игри по конан така и не направиха, а толкова добри възможности предлага сетинга
NikoJ avatar
NikoJ
04 юли 2016
Чуствам се горд, че ме спомена. А и не всеки път съм с подобен правопис
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл