hategame logo
Destiny 2 излиза и за PC
пуснато на 30 март 2017 от pseto
destiny 2
След като по-рано през седмицата видяхме тийзър, то днес се появи и първото „истинско“ видео за Destiny 2. Клипчето можете да видите под статията, като ни показва част от сюжета в продължението на популярния шутър.

За какво иде реч?

Във видеото се загатва за основния враг, който ще имаме в Destiny 2. Заедно с това научаваме и каква е причината цялата ни плячка от първата част да не се пренесе и във втората. А именно – Кулата, в която прекарвахме общо взето цялото си време в Destiny извън битките е била разрушена. С което бива затрита и цялата ни плячка.

Все пак видеото не ни показва чак толкова много. Включително и най-важното – геймплей. Такъв ще видим чак на 18 май.

Покрай трейлъра научихме и някои други сериозни неща. Например факта, че Destiny 2 ще има и PC версия. Да, точно така – през есента и притежателите на компютри ще могат да разцъкат шутъра, не само онези с PS4 и Xbox One. Датата на премиера е 8 септември.

Новините не приключват дотук. Научаваме също, че Destiny 2 ще има непотвърдено ексклузивно съдържание поне до есента на 2018 година за PS4. Ще има и отворена бета по някое време през лятото за всички платформи.

Предстои да изчакаме и „пълното“ представяне на Destiny 2. Изглежда обаче Activision и Bungie се готвят за един от потенциалните хитове на 2017 година.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
10 април 2017
басси тъпата игра . ... нa pc community- то не му дреме дали ще я има или не за пецета !
igra4 avatar
igra4
10 април 2017
ПеЦеджиите сигурно се празнят от кеф, че ще има Destiny 2 за ПеЦе, а щом излиза и за ПеЦе значи 2-ката ще е доене на кравата, не че първата беше нещо особено, врътнах и сингъла и я махнах, ама за ПеЦе съсловието това ще е голяма игра хаха.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл