hategame logo
Destiny 2 с първи геймплей
пуснато на 20 май 2017 от pseto
destiny 2 10
Както беше обещано през седмицата се проведе мащабен стрийм, посветен на Destiny 2. В него бяха обявени някои детайли за играта, беше показан геймплей и множество снимки. Видеото можете да видите под статията.

И така – какво ново за Destiny 2?

При типовете герои – отново се завръщат Titans, Hunters и Warlocks. Те обаче ще имат по един допълнителен подклас, което ще ви даде повече разнообразие. Става дума за Dawnblade, Sentinel и Arcstriker. Тях можете да видите от изображенията отдолу.

destiny 2 7Dawnblade е подклас на Warlock-овете, като може да се извисява в небето и да хвърля огнени топки по противниците си.

destiny 2 8Arcstriker е новият подклас на Hunter-ите, биещ се в меле дистанция и акцентиращ на бързото движение.

destiny 2 9Sentinel на Titan-ите пък притежава огромен щит, който може или да образува енергийно поле, защитаващо вас и придружителите ви от вражески атаки, или да бъде хвърлян напред в стил Капитан Америка.

Откъм зони ще има както завръщащи се такива от Destiny, така и съвсем нови.

destiny 2 11Най-мащабна ще е European Dead Zone от снимката горе. Тя ще е по-голяма от всичко, налично в първото Destiny и съвсем очевидно ще включва множество изоставени сгради в европейски стил.

destiny 2 12След това виждаме Титан – най-големият спътник на Сатурн. Там имаме изоставени човешки постройки, потъващи в океан от метан.

destiny 2 13От своя страна Nessus изглежда по-различно. Това е поселение на фракцията Vex, притежаващо живописни пейзажи и приличащо доста на Венера от оригиналната игра.

destiny 2 14Io е последната представена нова зона. Става дума за свещено място за Warlock-овете, което ще има ключова роля в историята.

В стрийма за Destiny се споменават и куп известни ни детайли. Например липсата на опция да се пренася каквото и да е екипировка от първата до втората част. Включително оръжия, виртуална валута и всичко друго. Единственото, което можем да import-нем са нашите персонажи – клас, раса и външен вид.

Много режими ще се завърнат – естествено Story мисиите, Strikes, Nightfalls, Raid-овете, а също и PvP-то под формата на Crucible. За последното е редно да се отбележи, че ще има единствено 4 vs. 4 варианти – тоест поне първоначално повече от 8 души няма да цъкат в една и съща PvP игра.

Също както и при първото Destiny и във втората част ще има форма на PS4 ексклузивност, което означава, че притежателите на двете платформи на Sony ще получават разнообразно съдържание по-рано от онези, цъкащи на PC и Xbox One.

Destiny 2 ще се появи в продажба на 8 септември за PS4 и Xbox One. Ревизията за компютри ще се забави – макар и не е ясно точно с колко време.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
21 май 2017
Аз май ще взема да се зарибя и да я купя ,тъй като съм фена на Хейло игрите , а тази ми изглежда подобна .Даже май ще зарежа новия код заради тази игра
pseto avatar
pseto
22 май 2017
При всички положения Destiny беше доста по-як шутър от Call of Duty, в това за мен нямаше никакъв спор. Иначе самият стил е такъв, че или се зарибяваш, или ти е тотално невзрачен шутър... за мен беше второто. За много хора, с които съм се срещал Destiny беше едва ли не религия. Реално разковничето май е в това дали си фен на MMO-то, класическото. С целия циклистичен фарм и всичко. Мен винаги ме е подлудявал, нямам нерви за него, заради което и може би Destiny хич не ми се понрави.
jorjo67 avatar
jorjo67
22 май 2017
За фарменето съм съгласен, че е доста затъпяващо, но като гледам е от този тип игри в които можеш да седнеш за час, два да поцъкаш малко, без да мислиш много,много за историята и т.н. За мен специално е доста удобно, не ти трябва някаква по така атмосфера или да си отделяш време предварително, както в story based игрите.
jorjo67 avatar
jorjo67
21 май 2017
Щом ще идва и на PC може да я пробваме . Само с този щит тип капитан Америка малко са се престарали.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл