hategame logo
Divinity: Original Sin 2 с над 500 000 продажби
пуснато на 19 септември 2017 от pseto
divinity 2 1
Divinity: Original Sin 2 може да се похвали с над 500 000 продажби – и то дни след пазарната си премиера. Уловката? Заглавието от дълго време насам е налично в Steam Early Access, тоест мнозина са се сдобили по-рано с него.

Но все пак – можем да се уверим, че олдскул RPG-то е успех. Всъщност и разработчиците Larian не крият никакви числа – те ни споделят, че от 14 септември, когато играта се появи в продажба, до днес са записани 180 000 продажби. Останалите 320 000 пък са се случили в Early Access периода.

Тъй или инак Divinity: Original Sin 2 се харчи силно. Повече, отколкото и самите разработчици Larian са очаквали. Не само това – в края на миналата седмица бяха записани над 85 000 играчи в едно и също време... страхотно число за подобен тип игра.

Към момента Divinity: Original Sin 2 е наличен единствено за PC. След известно време обаче несъмнено ще видим и конзолна версия – първата част също се сдоби с такава.

Коментари
RosenVL avatar
RosenVL
20 септември 2017
Надминали са себе си тоя път ! Евала
pseto avatar
pseto
20 септември 2017
Надявам се сега като дойдат почивните дни да се потопя в тази игра... естествено след като нахвърлям ревюто на Destiny 2, щото Destiny 2 друго не заслужава.
God avatar
God
20 септември 2017
Не си прави труда сега, нека да излезе за PC. Тогава ще е интересно.
pseto avatar
pseto
20 септември 2017
Осигуриха ми я за конзола, та я разцъках. За PC... както казах и за Destiny - не я виждам тази игра. С това екстремално лесно прицелване и малоумно лесни противници цялото PvE ще се превърне в пародия. Аз с тъпия джойстик ги правя на пихтия, а до ден-днешен не мога да свикна с него, камо ли с добрата стара мишка.

Предчувствам, че PC комюнитито ще хейтне Destiny 2-ката.

П.С. То аз понатрупах вече мат'рял за ревюто, ама къв мат'рял - тя играта копи и пейст.

Enetor avatar
Enetor
20 септември 2017
Играта е страхотна. Играя я с приятели и часовете си летят неусетно. Разбира се има малко кусури, но нека не бъдем черногледи. Играта си личи, че е правена с кеф, а не само за пари.
pseto avatar
pseto
20 септември 2017
Добре звучи, аз на Divnity: Original Sin не можах да му отделя времето, което заслужава, надявам се за двойката да успея.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл