hategame logo
EA тийзва кросоувъри между Dead Space, Mass Effect и Plants vs. Zombies
пуснато на 02 юни 2013 от pseto
grass effect
dead faceДва тийзъра за кросоувъри на играта Plants vs. Zombies с популярните поредици Dead Space и Mass Effect пусна EA във виртуалното пространство. Към момента, каквито и да е подробности липсват – ясно е единствено, че ще научим повече на E3 по-късно през месеца.

От самите снимки можем да видим тъй наречените Dead Face и Grass Effect, стилизирани в познатия ни за двете поредици начин. Но инфото се изчерпва дотам.

Какво можем да очакваме? Мисля, че има два варианта. Първият е далеч по-скучният – да има режими или нива в играта Plants vs. Zombies 2, които да са подобни на сериите Dead Space и Mass Effect. Всъщност, това ми се струва доста по-вероятно.

Има и вариант обаче да става дума за „цели“ кросоувъри. Тоест пълнокръвни игри, разработени от PopCap, които да се развиват във вселените на Mass Effect и Dead Space.

Ще видим на 10 юни, когато ще се състои презентацията на EA по време на изложението E3. Вероятно важна част от нея ще е играта Plants vs. Zombies 2, очакванията за която са доста високи. През 2011 година, EA извади сума от 750 милиона долара за студиото PopCap, която може да скочи и до фантастичните 1.30 милиарда гущера. Основната цел на гейм разпространителя беше да се сдобие с франчайза Plants vs. Zombies. Тъй че надеждите за продължението са колосални.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл