hategame logo
Епохален copy&paste – Call of Duty: Ghosts ползва кът сцени от минали игри
пуснато на 07 ноември 2013 от pseto
call of duty ghosts krajba
Че не се полага особено старание във всяка следваща Call of Duty игра, това е ясно. Че огромна част от нивата изглеждат така, сякаш са римейкове на вече видяното в минали представители на серията, също е известно.

Но това да се копират директно кът сцени... изглежда като нещо прекалено драстично, нали? Е, явно това се е случило в Call of Duty: Ghosts. В клипчето под статията можете да видите един от моментите в играта...

...директно копие от сцена в Modern Warfare 2. Както бихте се уверили, в случая са подменени единствено моделите. И се върви към автомобил, вместо хеликоптер. Но пък движението на героите, жестовете им са напълно еднакви!

Наистина някой би казал, че това е един вид „препратка“ към Modern Warfare 2. Лично на мен обаче, всичко това ми прилича на мързел и нищо повече! Особено и с оглед на факта, че кажи-речи всичко в Call of Duty е копи и пейст с тук-таме минимални разлики. И така вече доста години!

Но защо не? Щом има достатъчно хора, които да купуват всяка година тази игра, без да се замислят?

Коментари
undefined
Former Gaming Glory
07 ноември 2013
За това, майната им на тея скапани военни шутъри... До гуша ми дойде от тях...
undefined
f3lderdapls
07 ноември 2013
Обиждаш Lord Gaben като казваш, че гениалното му творение Counter-Strike е скапана игра !

btw наистина в последните години единствената свястна военна поредица си остава Counter-Strike..

undefined
pseto
07 ноември 2013
То Counter-Strike трудно мога да го нарека игра на Valve. Наистина се усетиха бързо-бързо, че популярният мод ще се превърне в световна мания и купиха правата за него. Но все пак си е творение на Gooseman и Cliffe, развито от Valve.

П.С. Още помня първите бети на играта... фрашкани с бъгове, половината анимации не функционираха правилно. Ама хората все пак цъкаха CS и беше мания. След като се намеси Valve нещата си дойдоха изцяло на мястото.

П.П.С. Макар че преди 13 години ненавиждах Counter-Strike. Дразнеше ме, че всичко го цъкаха, а сървърите на UT/Quake 3 бяха празни. А по онея времена и в най-големите компютърни клубове имаше покъртителен западен интернет. А пък в днешно време си мечтая един шутър да е като Counter-Strike с оглед на извращенията от рода на Call of Duty. Как се променят нещата за една десетилетка.

undefined
Former Gaming Glory
07 ноември 2013
По едно време и аз се дразнех на CS. But if can't beat them, join them. И мамка му, тази игра е много зарибявка. Донесла ми е много забавни спомени и изпитвам носталгия за доброто старо време, когато се псувахме кога на сериозно, кога на майтап. CS:GO ми харесва много, с оглед на това че е с повече от прилична цена мисля скоро да си я закупя.
undefined
hyper
09 ноември 2013
Приятелю, нормалният интернет в България е много по-добър от този в Западна Европа, говоря от опит.
undefined
f3lderdapls
07 ноември 2013
Има там воени и терористи в духа на духа си и аз го водя военен, не че нещо ама в последните години от тия пумливи шутъри ми писна и направо много положително посрещнах CS:GO ( който в момента си има кампаний като Operation Payback , Arms Deal и дъра бъра)

Дано да не се роди ново дете уродче и да си останем само с 3 такива. ( MoH , CoD , BF )
undefined
pseto
07 ноември 2013
Просто модерните шитни ги правят да са кежюъл. Едно нещо, което адски много ме дразни. Насочени са към американци, за които козът е начи на живот и са постоянно напушени.

Каквото и да прави човек, все има шанс да се представи добре. Да записва някакви фрагове. И умението спира да бъде особен фактор... всичко е шанс.

Наистина един истински добър играч винаги ще се отличи и ще измете пода с останалите. Обаче при всички останали е някаква ролетка. И да играеш добре, и да не играеш... все тая горе-долу.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл