hategame logo
Ето как изглежда Xbox One ексклузивката Scalebound
пуснато на 08 август 2015 от pseto
scalebound
Xbox One ексклузивката Scalebound беше представена преди известно време, но това, което досега липсваше за нея беше най-важното... геймплей. Но какъв по-добър момент подобен да бъде показан от изложението Gamescom? От видеото долу можете да видите какво представлява заглавието, разработвано от Platinum – създателите на Bayonetta и Metal Gear Rising: Revengeance.

От една страна веднага виждаме познати елементи – бързата hack-and-slash бойна система, акцентираща на движението. Но в Scalebound имаме една разлика – главният герой си има и приятелче-дракон.

Очевидно в битките можем да използваме и основния персонаж, и титаничното митологично същество. Както можем да се уверим можем да даваме заповеди на дракона, който ни помага по различни начини. Включително и чрез бълване на огън.

Като цяло Scalebound изглежда доста интересно и има потенциала да привлече погледите. Разбира се, бидейки алфа в момента има какво да се желае. Фреймрейтът очевидно не изглежда страхотен и има какво да се желае откъм анимации. И все пак – игри като Scalebound и Quantum Break е възможно да накарат повечко хора да се замислят за Xbox One!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл