hategame logo
Филмът по Metal Gear Solid още се готви
пуснато на 21 февруари 2017 от pseto
metal gear solid online 1
Филмите по игри станаха адски много напоследък, а един от тях ще бъде базиран на Metal Gear Solid. За лентата не знаем почти нищо, а след раздялата на Konami и Хидео Коджима, създателят на серията можем да си зададем някои въпроси – например дали адаптацията изобщо ще види бял свят.

Отговорът е твърдо да, ако можем да вярваме на Джордан Вогт-Робъртс, режисьор на Metal Gear Solid.

В свое интервю той разкрива, че намира серията на Коджима за „гениална“, като ще направи всичко възможно да пресъздаде нейния дух и на големия екран. В момента се работи здраво по сюжета, а пък Вогт-Робъртс се е срещнал и с Коджим японеца, за да дискутира филма – нещо, което той окачествява като „сън“.

„Ще се боря със зъби и нокти за сценария. Много е лесно едно студио да се опита да превърне серията в Мисията невъзможна. Metal Gear Solid трябва да бъде онова, което е – Metal Gear Solid”, казва Вогт-Робъртс.

Вероятно за феновете на серията това звучи като много добра новина. Винаги е добре, когато режисьорът на дадена адаптация се интересува толкова от нея. От друга страна и преди сме чували подобни думи, а крайният резултат прекалено често е бил... разочароващ.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл