архиви

Филмът по Uncharted има сценарий

написана от pseto на 10 януари 2017

uncharted 4 4Филмът по Uncharted се сдоби със сценарий… отново. Адаптацията, която изглежда върви адски бавно претърпя куп катаклизми, но изглежда сега върви към финалния си вид.

Новината идва от Instagram страницата на Джо Карнахан, който е отговорен за сценария на Uncharted. Той окачествява собствения си труд някак нескромно „чудовищно як“ и „животински“. Е, може би след някоя и друга година ще видим дали това ще се окаже истина.

Имайки предвид качеството на повечето холивудски адаптации по игри ще е чудо, ако и тази по Uncharted не е провал. Особено и като се има предвид, че самите разработчици на гейм серията Naughty Dog са поставили една неособено ниска и лесна за преодоляване летва с кинематичността и представянето на сюжета.

Въпреки това обаче – и макар че Uncharted филмът имаше куп проблеми – Sony  настояват на адаптацията. Детайлите засега са малко. Знаем сценаристът – Карнахан, известен с The A-Team и Smokin’ Aces, а също и Шон Леви, който е по-скоро по комедии като Night at the Museum. Засега детайли за актьорския състав нямаме.

Още по темата

Бившата креативна директорка на Uncharted ще работи по Star Wars игри
Uncharted 4 най-накрая с геймплей
Филмът по Uncharted отново започва отначало


Включи се в дискусията

Коментирай като госткоментари