hategame logo
Филмът по Uncharted има сценарий
пуснато на 10 януари 2017 от pseto
uncharted 4 4
Филмът по Uncharted се сдоби със сценарий... отново. Адаптацията, която изглежда върви адски бавно претърпя куп катаклизми, но изглежда сега върви към финалния си вид.

Новината идва от Instagram страницата на Джо Карнахан, който е отговорен за сценария на Uncharted. Той окачествява собствения си труд някак нескромно „чудовищно як“ и „животински“. Е, може би след някоя и друга година ще видим дали това ще се окаже истина.

Имайки предвид качеството на повечето холивудски адаптации по игри ще е чудо, ако и тази по Uncharted не е провал. Особено и като се има предвид, че самите разработчици на гейм серията Naughty Dog са поставили една неособено ниска и лесна за преодоляване летва с кинематичността и представянето на сюжета.

Въпреки това обаче – и макар че Uncharted филмът имаше куп проблеми – Sony  настояват на адаптацията. Детайлите засега са малко. Знаем сценаристът – Карнахан, известен с The A-Team и Smokin’ Aces, а също и Шон Леви, който е по-скоро по комедии като Night at the Museum. Засега детайли за актьорския състав нямаме.

Коментари
undefined
pepito
13 януари 2017
не излезна ли наскоро 4та част на тоя филм
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл