hategame logo
Филмът по Uncharted отново започва отначало
пуснато на 26 юни 2015 от pseto
uncharted 4

Създаването на някои филмови адаптации по игри определено отнема доста време. След като лентата по Warcraft бе бавена с години, а също така и тази по Assassin’s Creed, то изглежда и друга продукция ще започне отначало за пореден път – Uncharted.

Обявеният през 2009 филм на няколко пъти се сдобиваше с нови режисьори и сценаристи, като последната рокада идва този месец. Сет Гордън, който се очакваше да снима адаптацията, вече не е свързан с проекта. Причини за това не биват оповестени, но пък спекулации твърдят, че Sony искат филмът да има по-нисък бюджет.

Което никога не звучи като добра новина.

Иначе подробности за филма научихме наскоро. Те звучаха интересно, но е доста възможно новият вариант на лентата да е доста по-различен. Любопитно е, че по план снимките на адаптацията трябваше да стартират в началото на 2015 година, но това очевидно не се случи.

В крайна сметка кино адаптациите на гейм продукти почти винаги носят солиден риск, а и доста от тях са адски слаби. Съответно не е и изненадващо, че доста от тях биват бавени, докато не се открие смятаната за точна формула в даден момент.

Коментари
Nreth avatar
Nreth
28 юни 2015
Плотът и стингът са бая изтъркани и предъвкани,нормално е никой да не иска да режисира...Единствено може да го спасят ефектите и CGI,ама Сони пари не им се дават.
pseto avatar
pseto
29 юни 2015
То ако се замисли човек на адски много филми сюжетът им е много изтъркан, но може и да се получи нещо качествено при добра режисура, актьорска игра и прочее. Пък и особено ако е нещо приключенско.

Виж, ако Sony не искат да дават кинта - тогава зле. Няма как да правиш приключенски филм без паре.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл