hategame logo
Final Fantasy 12 измества Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
пуснато на 17 юли 2017 от pseto
final fantasy 12 the zodiac age
Final Fantasy 12: The Zodiac Age е изместил Crash Bandicoot N.Sane Trilogy по продажби във Великобритания, научаваме по традиция в понеделник от Chart-Track. Така се случва една любопитна ситуация – отново виждаме HD ремасатър на челната позиция.

Final Fantasy 12: The Zodiac Age се появи в продажба през 2007 година за PlayStation 2. Играта получи страхотни отзиви... което гарантира и нейна преработена версия. Нещо, в което Square Enix се специализираха сериозно напоследък. Едва ли ще остане класическа Final Fantasy игра без HD римейк.

Всъщност Square Enix не са оглавявали класацията на Chart-Track от дебюта на Deus Ex: Mankind Divided през 2016 година. Но ето, че това се случва сега.

Що се отнася до Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, то играта е на третата позиция. Сериозен скок в продажбите пък отбелязва Call of Duty: Infinite Warfare, който е втори.

Оттам нататък виждаме взе познати заглавия. Четвъртото място е за Overwatch, петото – за GTA V, а шестото – за Forza Horizon 3. Пълният топ 10 е в следния вид:

1. Final Fantasy 12: The Zodiac Age
2. Call of Duty: Infinite Warfare
3. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
4. Overwatch
5. Grand Theft Auto V
6. Forza Horizon 3
7. Minecraft: Xbox Edition
8. Wipeout: Omega Collection
9. Horizon: Zero Dawn
10. Injustice 2

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 юли 2017
Изтрит коментар
Macks avatar
Macks
20 юли 2017
Този сайт се ръководи и изцяло списва от 1 човек......в него дори няма една реклама, от която единственият му собственик да получава нещо срещу времето, което вкарва в него. Този сайт е един от малкото, в който хората могат да си кажат мнението открито и да получат диалог, вместо хулене. И вие се оплаквате от това, че няма ревю на игра на 20 години? Като толкова искате да се задълбаете в темата, вземете напишете едно съвместно ревю и всичко ще е точно.
nightwarrior avatar
nightwarrior
20 юли 2017
Статия писана (поне частично) от човека, който не вярва, че думата "къщи" съществува... Тва трябва да се види
igra4 avatar
igra4
20 юли 2017
Този сайт разочарова като другите, правят се ревюта само на комерсните боклуци. То по тая логика и Краш разби от продажби и всички геймъри я обсъждат, но ревю явно няма да има. Също има други качествени игри останали без ревюта.

Тепърва започват и ще излизат още митични игри като новия GoW, Days Gone и небезизвестната RDR 2, тепърва конзолната примамка на митичните Сони ще стяга все повече шиите на гаврошчетата( ПеЦе юзърите)

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл