hategame logo
For Honor – 7 минути геймплей
пуснато на 11 август 2015 от pseto

След като миналата седмица на Gamescom видяхме малко геймплей зад кулисите на For Honor, то с началото на тази седмица в нета бе пуснато и геймплей видео. То идва от медията IGN, като можем да видим как протича една битка в екшън hack-and-slash играта.

Тя се развива в рамките на същия замък, който видяхме и на E3 през юни. Този път обаче двете фракции, които се изправят една срещу друга са само рицари – преди това видяхме и самураи в действие. Третата фракция във For Honor пък са викингите.

Можем отново да се уверим обаче, че бойната система изглежда много интересно. При нея вие внимателно трябва да гледате къде се кани да парира вашия противник – отляво, отдясно, отгоре или отдолу... и съответно да пласирате атака в незащитена част. Ако не сполучите, то ви очаква брутална контра, която ще ви отнеме много кръв.

Освен до интересни дуели бойните механики водят и до засилена нужда от отборна игра. Както бихме се уверили от видеото горе, двама души много лесно се справят с един противник, тъй като няма как да се защити успешно.

For Honor е един от по-интересните нови продукти на Ubisoft. Играта ще е налична за PC, PS4 и Xbox One, като в нея два отбора от по 4 души ще се изправят едни срещу други в масови средновековни битки. Ще са налични и много ботове, които трябва да избивате за получаване на тактическо преимущество, а в основата на заглавието е приятното усещане от битките – вие трябва да се почувствате така, сякаш сте на бойното поле. Засега обаче не знаем кога For Honor ще се появи в продажба.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл