hategame logo
For Honor изисква онлайн свързаност
пуснато на 15 декември 2016 от pseto
for honor 3
Задължителното изискване на онлайн свързаност е доста противоречива тема. Много компании предпочитат да се застраховат и поне сингъла може да се изиграе дори и без включен интернет. Не такава ще е ситуацията при For Honor.

Официално съобщение на Ubisoft разкрива, че заглавието ще е „винаги онлайн“ игра. Така дори и да искате да изиграете единствено кампанията, окачествена като „пълнокръвна“ от френския разпространител... ще трябва да сте сигурни, че интернетът ви е стабилен.

Каква е причината за това? Доста елементи от прогресията във For Honor ще бъдат споделени и в сингъла, и в мултито. Именно заради това се изисква постоянна връзка със сървърите на играта.

От една страна изискването не бива да ни изненадва чак толкова. For Honor беше обявен като мултиплейър заглавие, а пък наличието на сингъл е по-скоро бонус. От друга страна Ubisoft в последните години показаха, че сървърите им не са особено стабилни. Доста игри имаха проблеми, а наскоро дори Uplay падна покрай безплатния Assassin’s Creed III. Именно в този аспект може да има съмнения дали For Honor ще е стабилен.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 декември 2016
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 декември 2016
Горе-долу са почнали да правят нещата малко по-добре... но не достатъчно добре. Всеки път като чуя Ubisoft и online DRM и веднага се сещам за всички огромни фейлове - още от Assassin's Creed II до днес...
pseto avatar
pseto
17 декември 2016
Ами те изцяло онлайн игрите винаги зависят от някакъв централизиран сървър/сървъри, иначе няма да са изцяло онлайн. Да, предполагам, че в днешно време освен ако някой не забрави да си плати интернета (което ми напомня, че е време да си платя шибания интернет) едва ли ще остане без връзка. При Ubisoft куцат именно сървърите, които имат навика да се претоварват... прекалено често. А е тъпо да нямаш елементарни алтернативи тип да играеш сингъла, докато сървърите се оправят. Помня едно време Assassin's Creed II май беше, а и Anno 2070... втората я цъках почти без да ми пука за онлайн опциите, ама сървърите бяха ужас. Даже ако не се лъжа за втората имах официален, оригинален код, но свалих пиратската версия, за да не завися от малоумния сървър...
undefined
pepito
15 декември 2016
принципно не е голяма драма това за винаги онлайн, но е гадно да се зависи от някакъв сървър я го има я го няма като реша да играя примерно сингъла. и не се знае подобна услуга колко време ще я поддържат, току виж след година няма хора и го спрели, ко прайм тогава?
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
21 декември 2016
Винаги онлайн? Със сървърите на GubiSoft? LOL nice try.
Пропуска се тази игра, а жалко щото ми хвана интереса. От друга страна трябваше да се съобразявам и с тъпя GubiSoft клиент който за нищо не става.
Баси тъпаците. Всъщност съм против always online - ненужно е ако играта няма нужда от него за да функционира чисто геймплейно. Ако има мултиплейър компонент, който дефакто е самата игра тогава - ок, мога да видя причина. В противен случай, ако има опционален мулти, тогава опцията да цъкам без нет мисля че винаги трябва да присъства.
Но не съм изненадан честно казано.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл