hategame logo
Halo: The Master Chief Collection – 45 GB сингъл, 20 GB мулти
пуснато на 18 октомври 2014 от pseto
halo master thief collection 3
По-рано тази година научихме за Halo: The Master Chief Collection. Става дума за колекция, включващи всички игри от серията – от оригиналния Combat Evolved до появилият се през 2012-та Halo 4. Но какъв ще е нейният размер?

65 GB. Да, точно така. Дори и Blu-Ray дисковете за Xbox One с капацитет от 50 GB не са достатъчни за Halo: The Master Chief Collection. Те ще ви осигурят единствено сингъл порцията на колекцията, но ако искате да цъкате и мулти...

...ще трябва да свалите пач. Всъщност при размер от 25 GB, то можем да кажем, че кажи-речи става дума за отделна игра. Добавката ще е налична за сваляне заедно с дебюта на Halo: The Master Chief Collection в средата на ноември.

От една страна, наистина говорим за голямо количество игри. Което може би оправдава размера. Вероятно е обаче и да говорим за обичайното – липса на каквото и да е компресиране, което започва да става практика в гейминга.

Естествено можем и да се запитаме – защо няма допълнителен диск, който да включва мултиплейър съдържанието на Halo: The Master Chief Collection… едва ли ще научим отговора на този въпрос.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл