hategame logo
Heroes of the Storm – трейлър за Rexxar
пуснато на 06 септември 2015 от pseto

Поредният нов герой в Heroes of the Storm – Rexxar, беше обявен по-рано през лятото от Blizzard. Традиционно за екшън MOBA-та малко преди премиерата на нов герой научаваме и още за арсенала от умения. Именно това ни показва и видеото горе.

Както можем да се уверим, мечката Misha е основният приятел на Rexxar. Тя върви в пакет с героя, като може не само да танква, но и да нанася прилични щети. Интересно е, че с Misha ще са свързани почти всички умения на Rexxar.

Едното от тях ще лекува мечката, а другото ще я призовава да се засили към противниците ни, зашеметявайки ги за кратко. Заедно с това уникалното умение на Rexxar – традиционно разположено на бутона D на клавиатурата – дава две команди на Misha – съответно да се върне към него или да атакува. Освен всичко и едното ултмативно умение ще подсилва мечката, увеличавайки значително нейните щети за „дълъг“ период от време.

Реално само две умения на Rexxar не са свързани с Misha. Те са пускането на сокол, нанасящ леки щети на противниците и забавящи ги и алтернативната ултиматка, също забавяща враговете и разкриваща ги за известно време на глобалната карта.

С други думи ако Misha умре, то Rexxar е общо взето безполезен известно време. От друга страна уменията за забавяне и зашеметяване изглеждат добре, а и си е друго да имаме два танка на цената на един.

Освен Rexxar знаем и за още 2 нови героя от StarCraft системата – Artanis и медичката, която все още си няма и име. Вероятно скоро ще научим повече и за тях.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл