hategame logo
Heroes of the Storm – видео за Tracer
пуснато на 18 април 2016 от pseto

Нова героиня скоро ще бъде прибавена към Heroes of the Storm – Tracer от Overwatch. Това означава и традиционното видео на Blizzard, в което ни бива представен съответния персонаж.

Както можем да се уверим Tracer се очаква да е един от най-подвижните герои в заглавието. Цели две нейни умения й дават възможност да се телепортира из околната среда, което несъмнено ще я направи доста неприятен опонент.

Друг интересен момент е, че Tracer стартира с ултимативното си умение, което допълнително може да бъде развито в три направления на десето ниво. Освен това героинята няма мана –  допълнителен любопитен момент.

Tracer ще дебютира на 21 април в Heroes of the Storm. Интересно е, че тя ще е налична в MOBA-та на Blizzard месец по-рано от премиерата на Overwatch, която ще се случи в края на май.

Коментари
Macks avatar
Macks
20 април 2016
Вчера точно след като пуснаха ъпдейта за нея и новия маунт, играх срещу един с нея. Не е нещо особено - дразнещ герой, но ако я хванеш с 1-2 стъна и е долу.
pseto avatar
pseto
21 април 2016
Щом е дразнеща е добре. В един момент ако ти втръсне от руснаци не ти остава нищо друго освен да дразниш останалите хора за кеф в Heroes of the Storm.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл