hategame logo
Hitman с демо
пуснато на 20 юни 2017 от pseto
hitman 5
Е, не отне особено дълго време. След като наскоро разбрахме, че IO Interactive са се превърнали в независима компания, то и първият ход на вече свободното дружество беше оповестен. А именно – демо за Hitman.

Играта, чийто първи епизод видяхме в края на 2015 година, ще може да бъде пробвана още днес от всеки, интересуващ се от нея. Платформите са PC, Xbox One и PlayStation 4. Както бихте се досетили при конзолите можете да се насочите към магазините им Microsoft Store и PlayStation Store. За PC пък демото може да се свали от Steam.

Въпросът е друг – какво е включено в него?

Демото ще предложи уводните две мисии от Hitman. Втората от тях ни предлага сравнително малка по мащаб зона, но пък дава индикации какво можем да очакваме от заглавието. Първото истински голямо ниво обаче – имението в Париж – няма да е налично.

Предстои да научим какви други планове имат IO Interactive за съживяване на серията. Несъмнено компанията ще се опита да вдигне продажбите на Hitman, особено и при положение, че играта е налична в пълната си цялост след успешната премиера на първия сезон. Но какво се готви откъм нови разработки?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
22 юни 2017
Изтрит коментар
vanmx avatar
vanmx
23 юни 2017
Съгласен съм, старите игри ме кефят повече. Absolution също е яка игричка, но ми идва прекалено реалистична . От последния Hitman тотално се отказах след като разбрах че ще е сериал, а и от филмчетата в тубата ми се стори дървена. Както и да е, сега ще пусна плейстейшъна за да я пробвам
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл