hategame logo
Horizon: Zero Dawn без мулти
пуснато на 10 юли 2015 от pseto
horizon zero dawn 1
Ролевата игра с отворен свят Horizon: Zero Dawn няма да има мултиплейър. Новината бе разкрита от разработчиците Guerrilla, които не спират да ни заливат с детайли за заглавието напоследък. И неслучайно - играта привлече сериозен интерес.

Липсата на мулти ще позволи на разработчиците да се концентрират изцяло на основата - сингъла. Все пак Horizon: Zero Dawn ще има "социален" елемент - вероятно нещо тип социалните мрежи, в които можете да се хвалите как се справяте. Но типично мулти - кооперативно или PvP - ще липсва.

Идеята не изглежда никак лоша. Покрай игри като The Witcher 3 например можем да се уверим, че не е задължителен мултиплейър за касов продукт. А и ако се получи нещо присадено - толкоз по-зле.

Научаваме и някои други новости за Horizon: Zero Dawn. Основните подходи в играта ще са три - главната героиня Алой може да се справя с промъкване с противниците си; да залага капани или да ги избива директно в стил Рамбо. От вас ще зависи как ще я специализирате.

Заедно с това имаме обещание, че светът ще е наистина отворен - всяка планина, всяко възвишение и поляна може да бъде прекосено. Естествено, в този тип игри е по-важно какво се случва, а не дали можем да стигнем навсякъде. Какво значение има една празна поляна?

Horizon: Zero Dawn очакваме по някое време идната година само за PlayStation 4.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
11 юли 2015
Тези пичове ме спечелиха с липсата на мулти. Изисква се смелост за такова решение.
pseto avatar
pseto
11 юли 2015
Дам, риск си е. Въпреки че и Killzone беше по-скоро сингъл серия, отколкото мулти. Но и вече има някакво завръщане към сингъла - особено като се видя, че не е задължително да се вкара Call of Duty-тип мулти задълже.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл