hategame logo
Horizon: Zero Dawn с куп нови клипчета
пуснато на 19 февруари 2017 от pseto

Куп нови клипчета за Horizon: Zero Dawn се появиха през уикенда. Очевидно Sony вдига темпото с пускането на нови видеота за играта – само в последно време видяхме цели четири.

Все пак говорим по-скоро за тийзъри, показващи ни различни аспекти от заглавието. Някои от кадрите вече сме виждали, докато други са изцяло нови.

Самата игра ще се появи на 1 март в Европа единствено за PlayStation 4. Horizon: Zero Dawn е една от най-очакваните ексклузивки за конзолата на Sony, като и японската компания има големи надежди за играта си.

Но дали те ще бъдат изпълнени?



Коментари
vldir avatar
vldir
19 февруари 2017
Така като гледам е ловен симулатор и нищо друго.Искам да видя дали има и враждебни хора или роботи хуманоиди.
logout avatar
logout
20 февруари 2017
Рекламната стратегия на NMS определено беше успешна и явно я повтарят, само играта да не се окаже и същия провал с еднообразен геймплей.
pseto avatar
pseto
20 февруари 2017
Гледам има и първо ревю вече. Още не съм го чел, хвърлих едно око на заглавната част - http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-19-horizon-zero-dawn-review

Overly generic world - явно съмненията ще се окажат истина... жалко. Да не говорим, че Eurogamer са британци и обикновено са доста по-меки към британски игри, отколкото могат да бъдат.

undefined
Конзоладжиия
21 февруари 2017
?Guerrilla Games? са от Амстердам. Не са британци.
pseto avatar
pseto
21 февруари 2017
Дам, напълно прав си. Все ги бъркам заради британското им студио (което на всичкото отгоре вече го закриха).

Което пък по-лесно обяснява ниската оценка.

vldir avatar
vldir
20 февруари 2017
Gamespot оценка 9
undefined
pepito
20 февруари 2017
май работата ше е Horizon: Zero Yawn
LethianDream avatar
LethianDream
20 февруари 2017
Като гледам, Хорайзъна се очертава като сериозен кандидат за игра на годината:
9.3 IGN
8.9 Metacritic
9.5 Polygon
Иска ми се да вярвам, че не е толкова купена работата, колкото изглежда
vldir avatar
vldir
20 февруари 2017
И на мен.
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
20 февруари 2017
IGN,Polygon......OK.....xD
pseto avatar
pseto
20 февруари 2017
Обикновено толкова ранни копия се дават на най-сигурните медии. Говорим за 2 седмици преди пазарната премиера (че да имат седмица да играят и пак са седмица напред). Тъй че бих задържал своя скептицизъм както винаги.

Естествено може и да означава, че Guerrilla и Sony са толкова сигурни в играта, че са дали ранни бройки за ревю, което също е възможно. Знае ли човек. На IGN няма да им повярвам, ако ще и да кажат, че земята е кръгла.

undefined
pepito
20 февруари 2017
да се чудиш на кого да вярваш сега, еурогеймър казват скучна и еднообразна въпреки готината графика, както и няколко др сайта, а големите сайтове за ревюта се скъсват да я хвалят... Аз лично ще изчакам малко, въпреки че се хайпнах като прочетох няколко положителни ревюта
pseto avatar
pseto
20 февруари 2017
Доста положителни ревюта в последните години звучат откровено като маркетингови материали, а може и да са точно такива, идващи директно от разпространители/разработчици. В някои случаи статиите са толкова абсурдни и неотговарящи на реалността, че чам ми се приплаква. Макар че аз обикновено ранните ревюта ги чета след като съм разцъкал някоя игра, колкото да видя какви са несъответствията между факти (без да се надъхвам и хайпвам ненужно).

Ей го, онова, което чета за For Honor... е много по-различно от това, което е играта. Говори се за уж великата бойна система, а в 3/4 от времето не можеш да се възползваш и на малка част от дълбочината и играта се превръща повече в помпачка, отколкото в нещо дълбоко... тъй че си зависи.

NikoJ avatar
NikoJ
23 февруари 2017
мен пъ ми изглежда супер фън .. цялата атмосфера и визия е НОВА и няма нищо общо с до болка познатите оръжия наркотици космоси и тям подобни скучни сандбокси ... и ЗИВЕНЕТЕ КОЯ ИГРА НМЯА повтаряемост в отворения свят ... тей като сте почнали колко generic ви била .. начи сичките ви са такиа !

о обоже IGNorant idiots да не се обадат

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл