hategame logo
Horizon: Zero Dawn с разяснителен трейлър
пуснато на 04 юли 2015 от pseto
horizon zero dawn 3
Поне за мен Horizon: Zero Dawn беше една от най-интересните игри на тазгодишното E3. Отрочето на студиото Guerrilla, извеснто с Killzone франчайза, бе представен с видео, в което видяхме как главната героиня Алой уби огромен робот.

Но какво точно се случи в това клипче? Марк Норис, главен продуцент на Horizon: Zero Dawn ни разкрива това във видеото под статията.

Първото и най-важно – той окачествява играта като „цялостно RPG”. Заглавието не е просто приключение с леки ролеви елементи – има си пълни дървета с умения, а пък куп ваши действия ще ви носят опит. Така не говорим за нещо повърхностно, ами цялостно навлизане в жанра.

Заедно с това Норис отделя и малко време на лъка на Алой. Става дума за хибрид между стандартен – например тетивата – и екстравагантен механизиран такъв. Стрелите също са специални, добавящи ефекти като временно зашеметяване на противник например.

Можем да видим и с обяснение как се разви битката с голямата машина... и в интерес на истината с малко контекст нещата звучат далеч по-добре.

Horizon: Zero Dawn чакаме по някое време идната година. Играта ще е ексклузивна за PlayStation 4.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
04 юли 2015
Лара или Алой, Алой или Лара... това ще бъде труден избор, ако реша да играя подобни игри.
pseto avatar
pseto
04 юли 2015
Тя Лара си е изцяло приключенска с почти нула RPG, последната специално влизаше в тази категория. Та тук се надявам на малко повечко, де. Не, че не мога да се насладя и на приключение, но колкото повече RPG - толкова по-добре.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
04 юли 2015
Шефе, нали знаеш какво мисля за игри, които добавят словоохотливо RPG към името си, пък се оказва, че са имали предвид, че играта ще има инвентар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл