hategame logo
Kickstarter кампанията на Pillars of History не беше успешна
пуснато на 26 юли 2017 от pseto
pillars of history 1
Наскоро Pillars of History – новата българска игра – стартира своя кампания за средства в Kickstarter. Тази седмица дойде моментът за нейното приключване... и за съжаление минималната сума от 50 000 долара не беше достигната.

Все пак разработчиците от Tritan Entertainment гледат позитивната страна на нещата. В съобщение се споделя, че цялата Kickstarter кампания е била ползотворна и вдъхновяваща за студиото. Не само са били натрупани ценни отзиви, но и градивни критики, с които да се подобри историческото заглавие.

Изглежда въпреки неуспеха в Kickstarter разработката на Pillars of History продължава с пълна сила. Което звучи страхотно – какво по-хубаво от игра, посветена на нашенската история?

Pillars of History беше представен през пролетта тази година. Проектът се опитва както да предложи достатъчно зарибяващ геймплей, така и висока образователна стойност. Действието се развива през осми век на Балканите – момент, в който българската държава тепърва укрепва. Тъй като Pillars of History все още е в ранна фаза на разработка, то несъмнено ще мине още време, преди да разберем кога се прицелва в пазарен дебют.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл