hategame logo
Konami сключва споразумение с Барселона за PES 2017
пуснато на 26 юли 2016 от pseto
iniesta pes 2017
Konami са сключили споразумение с Барселона, даващо на разпространителя „широк достъп“ до клуба и неговите звезди за PES 2017, научаваме от официално изявление. То е гарнирано и с трейлъра, наличен под статията.

Така в новото издание на футболната игра от Konami ще можем да видим още по-добри движения на Меси, Суарез, Неймар, Иниеста и останалите звезди на отбора. Но това не е всичко – елементи като атмосферата и песните от стадиона и всичко друго, свързано с Барселона ще е изпипано до последния детайл.

В официално изявление Konami отбелязват, че споразумението им дава шанс PES 2017 да бъде отворен към широката фенска база на каталунския клуб. Макар че можем да сме сигурни, че Барселона ще бъде адски, адски силна в играта и вероятно мнозина ще избират да играят именно с нея...

Иначе наскоро стана ясно, че Лео Меси – лицето на FIFA в последните няколко години – няма да е на корицата за следващото издание. Това обаче не означава, че аржентинецът ще грейне в тази на PES 2017. Въпреки разширеният си достъп до Барселона едва ли Konami са платили и за лицето на Меси. Почти сигурно отново Неймар ще е на корицата на PES 2017.

Е, след като видяхме новата прическа на Меси можем някак да се радваме, че няма да е наличен на всички рекламни материали или за едната, или за другата футболна игра.

Коментари
P.M.P. avatar
П.М.П.
26 юли 2016
Tiki-Taka.
pseto avatar
pseto
26 юли 2016
Недей да кълнеш.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл