hategame logo
Life is Strange 2 се готви официално
пуснато на 19 май 2017 от pseto
life is strange 2
Life is Strange ще се сдобие с продължение. Съобщението логично идва от разработчиците Dontnod, като е несъмнено добра новина за всички фенове на играта.

Засега детайлите са съвсем малко – всъщност имаме едно голо потвърждение, идващо от видеото под статията. Разбираме, че втората част се готви от поне година, което намеква, че в близко бъдеще може да е готова.

Но защо говорим за Life is Strange 2, а не Life is Strange: Season 2 примерно? От видеото под статията ясно чуваме, че се споменава изцяло нова игра. Силен намек, че ще видим различни персонажи, а може би и цялостна обстановка в Life is Strange 2?

Основната идея на играта с връщането на времето в интерес на истината може да бъде приложена по безброй различни начини. Така единствено можем да гадаем какво са измислили от френското студио.

Несъмнено в близко бъдеще ще научим още. Междувременно пък Dontnod ще ни предложат и друга игра в рамките на 2017 година – Vampyr. Тя ще е по-скоро в духа на Remember Me – заглавието, с което компанията проби в света на гейминга. RPG-то ще включва пълнокръвна бойна система, за разлика от залагащия на сюжета Life is Strange. От друга страна ще са налични и множество диалози плюс важни морални дилеми – задължителна част от множество ролеви заглавия.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл