hategame logo
Mass Effect: Andromeda – ново геймплей видео
пуснато на 19 февруари 2017 от pseto

Mass Effect: Andromeda очакваме в продажба следващия месец. По тази причина BioWare започват серия геймплей клипчета, които ще ни покажат какво общо взето можем да очакваме от екшън RPG-то.

Първото от тях можете да видите горе, като акцентира на битките в Mass Effect: Andromeda. Можем да видим както част от оръжията, така и някои от уменията на героите в заглавието.

Mass Effect: Andromeda ще дебютира на 23 март в Европа за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
19 февруари 2017
Дубе дубе Доста са развили комбата, все повече и повече се надъхвам.
pseto avatar
pseto
19 февруари 2017
Да, на мен също ми изглежда прилична бойната система, може и да има потенциал. А може и да се окаже лесна и еднообразна. Ще видим.
KKND avatar
KKND
19 февруари 2017
И аз след всяко следващо видео все повече и повече се надъхвам и вече нямам търпение.
NikoJ avatar
NikoJ
23 февруари 2017
Ебаси убиийството на sci-fi жанра ... що не увеличиха тази цветопва палитра още .. НЕЩО МНООГО черно бяло ми се види сичкото .. цялото анимиране на героя е МЕГА ДЪРВЕНИЯ ... камерата крещи КЕФ ДА ПОВРЪЩАШ. по грозни huD elemnts за след 2010-та не съм видел в игра. Цялата раота се осеща като една шит аркада с УЖ некфи РПГ елементи. И БАМ БАМ БАМ в сцветовете на дъгата.... ебаси ташака. Аре да идва звездния гражданин мамкам му амана от пишам спейс шуутерченца !
NikoJ avatar
NikoJ
23 февруари 2017
ЛЕЛЕЕЕЕ лелеееееееееее хахахахахахахахахха тоаз кфо няма .. драгон които да го сложи като заглушетел на NUKE ROKET и да ебе центъра на галактиката още малко гуаухьахуаьухьаухьаухаь детска игричка ще си е туй .. некфо конзолно лайнце !
NikoJ avatar
NikoJ
23 февруари 2017
Не честно ... таз игра освен че не изглежда изобщо ниш кой знай колко ами напрао анимирането на ефектите и целите персонажи е от 2008ма COD лайната .. физика .. за къф кур ... ГРАВИТАЦИЯ .. СИЧКИ ПЛАНЕТИ С еднакво G претегляне. .. там да има розово бембяно да свети ида блещи ... деба и и ретардите да им еба ... язък поредната страхотна идея конзолизирана в едни 8 бутона на анално бутащия жойстик
pseto avatar
pseto
23 февруари 2017
То беше ясно, че ще е такава играта, самите BioWare си го обявиха. Аз от самото начало не очаквах нещо по-различно, тъй че да видим в този си аркадизиран, шутиризиран вид дали ще се получи нещо прилично. Аз не дискриминирам на жанрова основа. Серията отдавна се промени, BioWare се промени, да видим новото какво е.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл