hategame logo
Microsoft не планира Halo филм
пуснато на 15 януари 2014 от pseto
halo wall
Microsoft няма каквито и да е планове за филм по Halo, става ясно от официално съобщение на компанията. То идва като опровержение на появили се във виртуалното пространство слухове.

Според тях, добре познатият режисьор Ридли Скот се е заел с тежката задача да пренесе Halo на големия екран. От Microsoft отричат да има каквато и да е истина в тези спекулации.

„Франчайзът Halo има много елементи – игри, фигурки, романи и други. Както винаги, имаме много вътрешни проекти, които целят да увеличат нашата аудитория, но не и пълнометражни филми“, пише официален говорител на Microsoft пред изданието Eurogamer. Допълва се, че се обмисля разпространение на ново Halo съдържание чрез иновативни канали, но не става ясно какви.

В момента е известно, че се готви игрален сериал по гейм серията, който ще е наличен за гледане чрез Xbox One. Човек би могъл да предположи, че това е „иновативният канал“, който има предвид говорителят на Microsoft. Сериалът ще бъде продуциран от Стивън Спилбърг, като липсват каквито и да е детайли за него от обявяването му през май миналата година до днес.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл