hategame logo
Мултито на Call of Duty: Infinite Warfare с представяне чак през септември
пуснато на 09 юни 2016 от pseto
call of duty infinite warfare 5
Искате да видите как ще изглежда мултиплейъра на Call of Duty: Infinite Warfare? Е, ще трябва да поизчакате. Изглежда този тъй важен елемент за всяка игра от франчайза ще бъде представен в детайл чак през септември.

Новината идва от тийзър за събитието Call of Duty XP 2016. Става дума за тридневно изложение, което ще се състои в Ингълууд, Калифорния между 2 и 4 септември. На него феновете на Call of Duty ще получат достъп до много новини и съдържание, свързано с любимия им франчайз. Именно и тогава ще бъде представено за пръв път мултито на Infinite Warfare.

По-късно този месец пък ни очаква представяне на сингъл кампанията. Това ще се случи на изложението E3. При всички положения обаче мултиплейърът е онова, което интересува множеството Call of Duty фенове. Но тази година ще бъде показан малко преди пазарната премиера през ноември.

Засега Call of Duty: Infinite Warfare не бива приет положително. Доста геймъри се изказаха негативно поради факта, че виждаме поредна футуристична игра. В резултат и дебютният трейлър за заглавието е второто най-нехаресвано видео изобщо в YouTube. Така Activision ще трябва да задейства рекламната си машина с пълна сила... и изглежда това вече се случва с ново издание на Call of Duty XP, което се завръща след 5-годишна пауза.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл