hategame logo
Най-популярните игри в САЩ за април са известни
пуснато на 19 май 2017 от pseto
mario kart 8 deluxe 1
Най-популярните игри в САЩ за април вече са известни. По традиция около средата на месеца данните идват от NPD, като при повечето заглавия са включени и дигиталните продажби, и физическите (макар и да има някои изключения).

Лидерът? Mario Kart 8 Deluxe. Играта, налична за портативния Nintendo Switch е на първо място по продажби за април. Интересни за отбелязване са два факта – от една страна заглавието се появи в предпоследния ден на месеца. От друга – включени са единствено физическите продажби в класацията. И все пак първото място е за рейсъра.

На втората позиция е Persona 5, който пък от своя страна е наличен единствено за PS3 и PS4. И тук са включени само физическите продажби, но това не пречи да бъде заето толкова високо място – определено добра новина за разработчиците Atlus.

Друга игра за Switch – Zelda: Breath of the Wild оформя тройката, а бейзболния MLB The Show 17 е четвърти. Три игри с отворен свят в лицето на Ghost Recon: Wildlands, Grand Theft Auto V и Mass Effect: Andromeda оформят челната седмица.

Пълната десетка пък е в следния вид:

1. Mario Kart 8 Deluxe (само физически продажби)
2. Persona 5 (само физически продажби)
3. Zelda: Breath of the Wild (само физически продажби)
4. MLB The Show 17
5. Ghost Recon: Wildlands
6. Grand Theft Auto V
7. Mass Effect: Andromeda
8. NBA 2K17
9. Overwatch (без физически продажби)
10. Call of Duty: Black Ops II

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл