hategame logo
Некромансърът идва в Diablo III идната седмица
пуснато на 20 юни 2017 от pseto
necro diablo 3
27 юни. Това е датата, в която Diablo III ще се сдобие с нов клас – некромансърът. Новият персонаж – естествено в мъжка и дамска разфасовка – ще е наличен за PC, Xbox One и PS4.

Имайте предвид, че DLC-то с некрото далеч не е безплатно. Ще трябва да кихнете 15 евро за него, а освен това е задължително да имате и експанжъна Reaper of Souls за Diablo III.

По повод на новия персонаж ще има и още едно издание на екшън RPG-то. То се нарича Diablo III: Eternal Collection, като вероятно сте се досетили какво включва – основната игра, Reaper of Souls и DLC-то Rise of the Necromancer.

Иначе некромансърът е един от класическите герои в Diablo II. Мнозина очакваха да го видим и в основната ревизия на продължението, но подобно нещо не се случи. Е, след седмица феновете на некрото ще могат да го разцъкат.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
22 юни 2017
Докъде може да доведе неистовата жажда и потребности, щях да нахуля Близард, но за такива безобразия са виновни най - малкото две страни...
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
22 юни 2017
15 евро?
LOL Blizzard, nice try.
sauron93 avatar
Lucifer93
22 юни 2017
Че те старкрафт я продадоха 3 пъти , диабло 2 пъти + герои . Следващата стъпка е да се продава всеки малък пач фикс по 1 долар на пач . Ебати наглярите братче
Macks avatar
Macks
23 юни 2017
30 лева си е бая соленичко за един герой. Е, пак не е като да искат по 13 евро на месец само да им играеш играта....
Sonofdeath avatar
Sonofdeath
23 юни 2017
Ще си го купя класа веднага щом излезе Въпреки, че играя Д3 по 3-4 часа седмично.
Sonofdeath avatar
Sonofdeath
25 юни 2017
може, няма лошо. Батъл нета ми е frozenhearts#2976 по принцип влизам след 9-10ч и седя до 11-12ч на компа.
darkblue avatar
10yo10f
24 юни 2017
И аз ще го взема ама не заради класа, ами заради новите неща.
@Sonofdeath - ако искаш може да правим партита от време на време
Odium avatar
Odium
25 юни 2017
Не знам кво им сипвате на Blizzard, но в случая тия пари ще ги дам. Diablo получава някакъв content на всеки 3 месеца и не се плаща за него. Това е първото платено DLC за играта изобщо. OW си я взимаш един път, ако искаш да се набутваш с кинти за честове - твоя си работа. Ъпдейтите не ти струват нищо - нови герои, нови карти. SC вярно я бутнаха на 3 пъти, но играта е ок, a и battlechest-a в моемнта е 60-70 кинта. HOTS & Hearthstone - същата работа като OW. Явно целият хейт идва от monthly subscription-а на WoW. Единственото за което заслужават псувни, е че Diablo заслужава много повече внимание тая годиниа. Все пак е юбилейна.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
22 юни 2017
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
22 юни 2017
Аз винаги съм се кефил на Близърд, че ошмулват безживотниците и идиотите, защото и аз на тяхно място бих си правил парите на техен гръб.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл