hategame logo
Nintendo: Дебютът на PlayStation 4 и Xbox One ще ни повлияе положително
пуснато на 06 ноември 2013 от pseto
satoru iwata 2

Ако трябва да изкажа лично мнение, то смятам, че дебютът на PlayStation 4 и Xbox One по-късно този месец ще е последният пирон в ковчега на Wii U. Тъй като ми се струва, че тогава конзолата на Nintendo съвсем ще бъде забравена.

Но не това е мнението на самата японска компания. Напротив. Нейният шеф Сатору Иуата смята, че дебютът на PlayStation 4 и Xbox One ще е положителен за тях. Чудите се по какъв начин?

Цялостният пазар на игри щял да бъде стимулиран от новото конзолно поколение.

„Мисля, че другите гейм системи са положителни за нас. Те ще окажат положително влияние на индустрията като цяло“, казва Иуата.

„Ние предлагаме софтуер, който е насочен към забавленията на цялото семейство. Другите компании пък са се прицелили към потребителите с високо ниво на умения“, продължава Иуата. Той завършва с думите, че Wii U ще се отличи със своята индивидуалност и че е различна категория гейм конзола, която не се конкурира с PlayStation 4 и Xbox One.

Дали това е самата истина, предстои да видим. Аз съм почти сигурен, че в близките месеци Nintendo няма да има поводи за радост, свързани с Wii U.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл