hategame logo
Някои дигитални игри за Switch не се побират в конзолата
пуснато на 21 февруари 2017 от pseto
nintendo switch 2
Nintendo Switch ще има 32 GB стандартно пространство при пазарната си премиера. От тях около 6 GB са резервирани за операционната система – или общо взето говорим за 26 GB. И се оказва, че някои от игрите за платформата дори не могат да се поберат в Switch, ако бъдат свалени дигитално.

Например Dragon Quest Heroes 1 & 2. Заглавието ще е с размер от 32 GB, което означава, че ще ви е нужна карта с допълнителна памет, за да успеете да го свалите изцяло на Switch. Вероятно в близко бъдеще и други игри ще имат размери от 15-20 GB или повече, което означава, че почти задължително ще трябва да мислите за алтернативни решения.

Наистина игрите за Switch ще се продават и във физически вид. В тази ситуация вероятно ще имате опция да инсталирате част от тях за увеличена производителност. И все пак – капацитетът на платформата от страна на Nintendo по-скоро изглежда плачевен.

Самата конзола очакваме в продажба на 3 март. Цената на Switch в Европа ще върви около 600-650 лева.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
21 февруари 2017
Бах, сториджа на телефона ми е повече от свободната памет на Свича.
undefined
pepito
22 февруари 2017
хаха добра идея, и switch-ваш свичовете
undefined
Enetor
21 февруари 2017
Доколкото разбирам в случая няма да имаш избор и трябва да си вземеш физическо копие. Наистина съм изумен. Нинтендо в коя година живеят?
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
21 февруари 2017
Изтрит коментар
undefined
Enetor
21 февруари 2017
Нинтендо от Apple ли взимат идеи само не разбирам аз До скоро айфоните бяха с 16GB...само казвам нали.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
21 февруари 2017
Или си взимаш няколко Свича и хей го - имаш си няколко сториджа по 26гб.
pseto avatar
pseto
23 февруари 2017
Естествено, че Nintendo взимат идеи от Apple. Като знаят, че имат верни фенове, които вероятно ще купят всичко - защо и да не ги издоят?

Специално наличното пространство е престъпно малко, просто е пълен ташак в днешно време да е 32 GB. И не е да кажеш, че точно това е най-скъпият компонент, напротив, от доста евтините е.

Ще доят здраво Nintendo, ама да видим дали поне конзолата ще си струва.

undefined
Miro
23 февруари 2017
Конзолата ще си струва ако си див фен на Зелда иии като цяло на идеята за конзола , за всички останали има таблет или
pseto avatar
pseto
24 февруари 2017
Този тип джаджи са доста адекватни, една подобна под формата на флашка ми беше попаднала миналата година. С подобен чип (може и да е бил същият, а може би някой от по-бавните модели). Бързо се задъхват, но все пак си движат на истински, пълен Windows и по-стари игрици или леки нови си вървят добре. Определено може да е доста сериозна алтернатива на Switch, най-малкото говорим за компютър, който с външен монитор, клавиатура и мишка може даже и реална работа да ти върши.

Уж плюсът на Nintendo ще е оптимизацията на игрите... ама от някои клипчета се виждат доста тежки проблеми с фреймрейта, което ме кара да си мисля, че външните компании ще предлагат някакви портове изцяло през пръсти...

Абе, скоро ще видим.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл