hategame logo
Обмисля се герой в Tekken 7 от Близкия Изток
пуснато на 10 август 2014 от pseto
tekken 7 2
В поредицата Tekken винаги е имало значително количество герои от Азия, което не е никак изненадващо – в крайна сметка огромно количество бойни изкуства произлизат от този континент. А и разработчиците Bandai Namco са японци.

Това обаче, което липсва е герой от Близкия Изток. Изглежда такъв в момента се обмисля и то активно, тъй като Bandai Namco отправят запитване към жителите на тази част от света дали харесват един от новите им дизайни.

Скиците можете да видите горе. Героят от Близкия Изток засега няма нито име, нито пък е известно какъв боен стил ще практикува. Заедно с това, не е сигурно дали изобщо ще бъде част от Tekken 7. Много вероятно е Bandai Namco да се откажат от него, ако срещне противоречиви отзиви. Особено и с оглед на вечното напрежение в района.

Любопитен факт е, че скиците от Tekken 7 напомнят много на асасините от Assassin’s Creed – или по-специално Алтаир от първата игра. Дали пък вдъхновенито на японците не идва именно оттам?

Все пак, разнообразието винаги е хубаво. Кой ли пък знае, може би героят от Близкия Изток в Tekken 7 ще се окаже успешен?

Коментари
Nreth avatar
Nreth
10 август 2014
Жалко,но мисля,че скоро Tekken и Street fighter ще умрат.За новаци и двете са труднички,не всички харесват стилът им и др.Mortal Kombat побеждава засега.По-лесна, по-красива,по - зрелищна.
pseto avatar
pseto
10 август 2014
Мм, има нещо такова. Аз по принцип съм си по-скоро Tekken човек, имам стотици часове пред играта - включително и с близки мои приятели, с които едва ли не на майка сме се псували в напрегнати двубои.

Но да, навлизането е трудно. Хипер трудно. Виждам като играя в интернет как се изправям срещу някой новак и си представям как го разхвърлят с juggle-ли в небето. Даже в повечето случаи им играя по-лежерно, че да не се разочароват. Но преди известно време си пуснах Street Fighter на PS3-ката... ами чукаха ме като в извратено порно. Това мога да кажа. Мислех, че съм геймър, че имам някаква база във файтърите, че съм играл стотици часове Tekken, но просто ме размазаха в Street Fighter. Трудно е, да, а Mortal Kombat си е по-лесничък...

Ама не знам дали ще загинат тея две велики серии. По-скоро не. Пак си имат значителните фенове. А Tekken и Street Fighter са като колелото - и да не ги играеш няколко години, пак се връщаш бързо към тях. Не е като да се учиш на ново. Та старите фенове ще си се хвърлят на тях като стой та гледай.

undefined
Former Gaming Glory
10 август 2014
Наравно с Garou, Tekken и Street Fighter ще останат любимите ми файтъри.
Mortal Kombat?
По скоро Samurai Shodwon 4. Никога не съм бил фен на Mortal Kombat. Разменяш два туката в лицето и после си кълчиш ръцете за фаталитито и т'ва е. Това е метата, да направиш фаталитито. Сори ама за мене е много по приятно да има плавен геймплей с комбо удари и навръзване на техниките и в последствие красива битка.
Надявам се двата франчайза да продължават с нови итерации, тъй като са най доброто което файтинга може да предложи. Да не говорим, че заради тях заобичах този жанр.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл