hategame logo
Официално е – Call of Duty: Ghosts има безумни системни изисквания
пуснато на 24 октомври 2013 от pseto
call of duty ghosts 4
По-рано тази година в интернет се появиха системните изисквания на Call of Duty: Ghosts. Те бяха публикувани в официалната страница на Nvidia… като изглеждаха прекалено надути! Макар и представител на Activision да обяви, че те са неофициални... се оказа, че истината е различна.

Call of Duty: Ghosts наистина ще има безумни системни изисквания. И притежателите на малко по-скромен хардуер могат спокойно да забравят за играта.

Само за подкарването на Call of Duty: Ghosts ви трябват:

-64-битов Windows 7 или Windows 8;
-6 GB RAM;
-DirectX 11 видеокарта като GeForce GTS 450 или Radeon HD 5870;
-40 GB дисково пространство;
-процесор Intel Core 2 Duo E8200 на 2.66 GHz или AMD Phenom X3 8750 на 2.4 GHz;

Всичко това ми звучи много високо като за минимално изискване (като изключим процесорите, разбира се). Естествено, ако искате да пуснете Ghosts на по-високи детайли ви е нужен значително по-мощен хардуер.

Честно казано, поне аз нямам обяснение за тези изисквания. Особено при положение, че поредното Call of Duty ще се появи и за Xbox360/PlayStation 3 – две антични конзоли.

Но явно Activision и Infinity Ward правят всичко възможно, за да помогнат на Battlefield 4 да отвее техния Ghosts. Дано това се случи.

Коментари
undefined
Former Gaming Glory
24 октомври 2013
Fish Physics™ както и детайла по кучето Райли. Един енджин за движенията, един за лаенето и един енджин за емоция.
Мисля, че изискванията са си точно в нормата.
undefined
pseto
24 октомври 2013
Мдам, няма как да не направят кучето Райли на достатъчно високо ниво. Все пак то е част от екипа ни и ние наистина се интересуваме от него. И ще плачем с крокодилски сълзи, ако го разстрелят.

Мани ташака, ама наистина не мога да ги разбера тея системни изисквания. Не е да кажеш, че за PlayStation 3/Xbox360 тая игра няма да е същата в графичен аспект като последните години. Не виждам какво им пречи да я портнат. Явно се опитват да се борят с красотата на Battlefield 4 по принудителен начин - или ти тръгва на по-мощен хардуер с по-хубава графика, или никак. Не, че някой се интересува от това при Call of Duty и тотално еднообразния му геймплей...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл