hategame logo
Overwatch с дебют през май?
пуснато на 07 март 2016 от pseto
overwatch 1
Overwatch изглежда ще се появи в продажба през май – или по-точно на 24 число от месеца. Тази информация изтече в интернет и то чрез едно от водещите гейм издания днес – IGN.

Както бихте се уверили от скрийншота горе медията явно е пуснала рекламна кампания по-рано от нужното. В крайна сметка дори самите Blizzard не са обявили точния момент, в който ще дебютира Overwatch. Въпреки че банерите биват бързо свалени, то IGN разваля изненадата – датата 24 май се вижда повече от ясно.

Изтеклите информации не приключват дотук. Виждаме също, че всички, поръчали си предварително Overwatch ще могат да влязат в играта още на 3 май. Интересно е да се отбележи, че това е денят, в който ще се появи на пазара Battleborn – друг MOBA шутър, дело на Gearbox. Случайност или умишлен ход на Blizzard?

В крайна сметка очакваме и официално потвърждение, преди да си правим крайни изводи. Но можем да сме почти сигурни – Overwatch ще се появи през май.

Самата игра ще е MOBA шутър и първият нов франчайз на Blizzard от близо две десетилетия насам. Играта ще струва 60 евро или 120 лева за PC и 140 нашенски кинта за PS4 и Xbox One. Дали обаче Overwatch ще включва достатъчно съдържание при пазарната си премиера, за да оправдае подобна цена?

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
07 март 2016
Лично аз ще пропусна. Играта надали ще си струва токова пари при условие че сам да играеш от това което разбрах е супер фурстриращо - така че поне е изпълнила един от факторите в MOBA игрите. Като цяло meh и според мене жалък опит на Blizzard да се покажат като готини в E-спорта. Или това, или чичо ти Метзцен пак му се иска да е готиният чичак от съседния вход.
rosniak avatar
Roskobg
07 март 2016
Когато искаш да направиш Tf- wannabe игра, но се казваш Activison-Blizzard....
pseto avatar
pseto
08 март 2016
Абе Blizzard каквото и да правят досега все пак вадят добри игри. Още не са се оакали както трябва. Тъй че ще видим дали Overwatch ще си струва или напротив. Струва ми се, че ще става... ама от друга страна струва МНОГО кинти. 120 лева... е немалко. И като знам как надуват цените Blizzard дори и в евтините сайтове няма да е много евтин.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл