hategame logo
Пазарният модел на Quake Champions е все още неясен
пуснато на 09 август 2016 от pseto
quake champions 4
Quake Champions очакваме да се появи през 2017 година – не чак толкова далеч в бъдещето. Интересно е обаче, че към момента не е изяснен един ключов фактор... пазарният модел.

„Не се опитвам да съм уклончив. Не е като да кажеш, че ни е известно какъв ще е пазарният модел и се опитваме да не казваме на никого. Все още не го знаем и се опитваме да измислим нещата“, казва Тим Уилиц, директорът по разработката.

Quake Champions ще включва геймплей, в който ще са налични различни класове герои – нещо, предполагащо free-to-play. От друга страна пък Overwatch изглежда по същия начин, но пък е продукт на пълна цена. Така можем само да спекулираме какво ще изберат разпространителите Bethesda.

Вероятно нещата опират до това колко вярва компанията, че ще е популярността на Quake Champions. Ако се очакват милиони продажби в рамките на първите дни е почти сигурно, че ще видим пълна цена. В случай, че има съмнения е по-вероятен free-to-play.

Наскоро видяхме първи геймплей от Quake Champions, който може да обнадежди феновете на шутърите от старата школа. Темпото е сериозно, а куп нива и персонажи от Quake III се завръщат с пълна сила.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл