hategame logo
Pillars of Eternity 2 събра близо 3.8 милиона долара
пуснато на 23 февруари 2017 от pseto
pillars of eternity 2 6
Pillars of Eternity 2 определено е една от най-успешните игри в последно време, събиращи средства публично. В сайта Fig заглавието почти достигна границата от 3.8 милиона долара.

Това се случва ден преди приключването на кампанията за набиране на средства за олдскул ролевата игра. Към момента 29 000 души са инвестирали пари в нея, с което можем да сме сигурни, че Obsidian ще имат приличен финансов приход, с който да завършат Pillars of Eternity 2.

Заедно с тези числа разработчиците ни разкриват и някои интересни детайли за заглавието. Например фактът... че в него ще имаме и кораби. Именно под формата на плавателен съд ще е главната ни база в Pillars of Eternity 2.

Видео можем да видим под статията – показващо ни и интересни моменти като абордажи! Естествено реализирани чрез бойната система на ролевата игра. Корабите ще могат да бъдат ъпгрейдвани по множество начини, които предстои да бъдат уточнявани.

Pillars of Eternity 2 е наследник на успешния Pillars of Eternity. И първата част също бе реализирана с помощта на обществено набиране на средства, като сумата пак беше около 4 милиона долара. Интересно е да посочим, че тогава се ползваха услугите на Kickstarter – конкурентна на Fig услуга.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 февруари 2017
Щом може да се събират тревички и да се коват брони, аз съм тотално ОК.
undefined
pepito
24 февруари 2017
може в 2 да има броня от тревички примерно обикаляш цялата карта и събираш уникални треви от които после си правиш броня. Даже е задължително да го има според мен
pseto avatar
pseto
25 февруари 2017
Апропо в Baldur's Gate II имаше брони от треви. Тъй че... (На едните елфи към средата/края на кампанията, ако не се лъжа и броните не бяха никак лоши, ама не ме кефеха на вид с всичките... тревички. )
undefined
pepito
25 февруари 2017
не го помня това ето още една причина да се наканя да я изиграя някой път още 1 веднъж
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл