hategame logo
PlayStation 4 побеждава Xbox One във Великобритания
пуснато на 03 януари 2014 от pseto
playstation 4 xbox one
530 000 продажби за PlayStation 4 във Великобритания. Срещу 364 000 за Xbox One. Така изглеждат сухите числа за Острова към края на 2013 година. Те биват разкрити от изследване на организацията ERA, като ни показват коя е по-желаната конзола в страната.

Интересно е, че тук можем да прозрем и по-широка европейска тенденция. Тъй като PlayStation 4 не дебютира във всички държави от континента миналата година, включително и България. Съответно доста хора си поръчваха конзоли от Великобритания, Германия и т.н.

Така засега PlayStation 4 изглежда като победителят във войната между двете конзоли. Но като имаме предвид по-мощния хардуер и по-ниската цена, то това не е чак толкова изненадващо.

Естествено, двете платформи дебютираха в продажба преди по-малко от два месеца. Тъй че е прекалено рано да си правим каквито и да е крайни изводи. Но може би PS4 засега изглежда в по-добрата позиция.

Коментари
undefined
Rosniak
04 януари 2014
Естествено хората искат да играят игри, а не да гледат HBO за 300-400-500 лири..
undefined
pseto
04 януари 2014
Така е, а и дори много от тея телевизионни измислици на Xbox One даже не бачкат както трябва извън САЩ...

Е, все пак се държи Xbox One на второто място, ама ми се струва, че ще започне да изостава по-сериозно в даден момент...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл