hategame logo
Почти сигурно: Ще има Skyrim за Nintendo Switch
пуснато на 22 ноември 2016 от pseto
nintendo switch 3
Наскоро Bethesda предизвика интересни полемики. От компанията обявиха, че въпреки присъствието на Skyrim в първия трейлър за Switch не е сигурно дали играта ще се появи за следващата конзола на Nintendo.

Е, изглежда почти сигурно хитовото заглавие с отворен свят ще е налично и за портативната платформа. Ако можем да четем между редовете на коментари от страна на Пийт Хайнс, маркетинговият шеф на Bethesda.

„Switch е едно от най-добрите неща, които съм виждал изобщо“, казва Хайнс. Той добавя, че Bethesda „определено“ ще поддържа платформата.

Което няма как да не звучи като потвърждение, че Skyrim ще е наличен за Switch. И все пак – докато нещата не бъдат официално обявени всичко си остава неясно.

Засега около Switch има множество неясноти. И около софтуер, и откъм хардуер, и при цената. Чак през януари догодина пък Nintendo се кани да ни разкрие всичко, което ни интересува за Switch.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 ноември 2016
Изтрит коментар
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
23 ноември 2016
Човек, трябва да поработиш върху техниките за тролене.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 ноември 2016
Изтрит коментар
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 ноември 2016
Скайрим никога не ме е вълнувал сам по себе си - нито за десктоп, още по-малко сега за Нинтендо. Нито преди пет години, нито преди пет минути.

Но трябва да си или много късоглед или много ограничен, за да мислиш, че щом една игра превали няколко години, то тя не може да впечатли вече никой. Или това или ти е ясно това, но тролиш посредствено, за да се хване някой да обяснява колко е як Скайрим.

Та, последно, слаб трол ли си или късогледо ограничен?

Macks avatar
Macks
23 ноември 2016
На мен ми е интересно какво ще кажат относно поддръжката на виртуална реалност - не защото ми пука за ВР-а, дори не харесвам тази концпеция, но Нинтендо бяха казали щ, че новата им конзола ще се концентрира и върху това.
undefined
Snake
24 ноември 2016
Нинтендо са си Нинтендо.Умни са браво винаги са различни тва им харесвам,а колкото до Скайрим по скоро това показва че хардуера на конзолата ще е солиден щом подкарва тая тежка игра.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл