hategame logo
Пореден рекорд за Star Citizen, добавя се автоматично генерирано съдържание
пуснато на 31 март 2014 от pseto
star citizen 9
Рекордното набиране на средства за Star Citizen продължава. Новата премината граница е от 41 милиона долара, всички от които са дадени от обикновени потребители, без намеса на каквито и да е инвестиционни фирми.

Едва ли има нужда да се повтаряме за пореден път, казвайки, че това е най-успешното набиране на средства за развлекателен продукт изобщо. Това е факт отдавна... сега се чудим единствено колко сериозен ще е рекордът.

Иначе, новината е, че с преминаването на границата от 41 милиона долара ще видим автоматично генерирано съдържание в Star Citizen. Това означава, че нон-стоп играта ще състава нови вселени и планети, които да правят разкриването на безкрайния космос винаги интересно.

Ако набирането на средства премине границата от 42 милиона долара – което изглежда почти сигурно – тогава ще видим... енциклопедия, обясняваща ни как да играем Star Citizen. В нея ще са включени и пълни подробности за корабите, оръжията и други елементи на заглавието.

Е, това не звучи чак толкова интересно, колкото предишните цели. Но все пак си е нещо.

Що се отнася до самата игра, то говорим за космическо MMO. В него ще има напълно жив свят с децентрализирана търговия, като се очаква сериозна свобода. А като имаме предвид, че главен дизайнер е Крис Робъртс – водещо лице в създаването на Starlancer, Freelancer и Wing Commander – то нещата звучат прекалено добре. Но засега не сме виждали геймплей от Star Citizen… а докато това не се случи, можем да сме подозрителни.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл