hategame logo
Pro Evolution Soccer 2017 представен официално
пуснато на 26 май 2016 от pseto
pes 2017 3
И тази година ще има Pro Evolution Soccer – някой изненадан ли е? Разбира се, че не – няма как да се мине без издание и на PES, и на FIFA с началото на всеки следващ футболен сезон.

Както винаги PES 2017 ще е наличен по някое време през есента в продажба. Засега обаче Konami не ни разкриват много. Знаем, че и последното издание ще е базирано на Fox Engine, като се обещава нова система за реалистично овладяване на топката. Налични са и няколко снимки от Pro Evolution Soccer 2017, в които виждаме няколко футболисти на Германия и Франция, сред които Оливие Жиру, Тони Кроос, Мезут Йозил и др.

Интересно е да се отбележи също, че PES 2017 ще включва версии и за предходното конзолно поколение. В днешно време виждаме все по-малко Xbox360 и PS3 игри.

Доколкото детайлите са малко, то предстои да научим повече на изложението E3 следващия месец.pes 2017 2 pes 2017 1

Коментари
undefined
mi6o0o
26 май 2016
Достатъчно е да пооправят малко вратарите и защитата.Играта е почти перфектна до момента.Фифата ще загуби трона си скоро време..
pseto avatar
pseto
26 май 2016
Не мисля, че нещо ще се промени. Вероятно разликата в продажбите е толкова голяма, че Konami скоро няма да сбере пари за тъй нужните инвестиции в Pro Evolution Soccer. Ето, от есента на миналата година насам FIFA 16 е в топ 10 по продажби, а PES 2016 е отдавна забравен...

Аз по-скоро бих се зачудил дали един път изобщо ще видим последните трансфери в нов Pro Evolution Soccer... не знам дали в последните 6-7-8 години имаше и едно подобно издание.

LethianDream avatar
LethianDream
26 май 2016
Всичко опира до маркетинг.Не мога да си кривя душата и да кажа, че PES става за нещо в сегашното му състояние. Чакам за европейското да го пуснат безплатно в PS Plus, за да изиграя няколко мача. Фифата е друго нещо, там сезоните си ги въртя нон-стоп. Те и продажбите са красноречиви, въпреки че престъпният режим Ultimate Team започва все повече да ме дразни - Псето е напълно прав, че играта откача и почват разни феноменални простотии да се случват в онлайн режимите - давам елементарен пример - 7 сезона в UT играя сингъл с Диего Лопез на врата и е железен- лови високи топки, излиза, чудесен вратар. Да, ама не- играя с някъв паляк онлайн и Лопез решава, че ръкавиците му са кашкавалки в тоя мач- при корнер изпуска топката и ми нашиват баламурски гол. Затова онлайн UT няма да пипна скоро, явно идеята е да те изнерви на макс и да си накупиш Фифа точки
pseto avatar
pseto
26 май 2016
Имаше един мач в Ultimate Team няма да го забравя - някакъв още в началото имаше един куп звезди, ама всички - Златан, Кр. Роналдо, Суарез, отзад Тиаго Силва, Луиз, абе яко парици беше навъртял пича. Почва мача - до 20 минута 3 гола отдалеч точно в горния ъгъл, викам си тоя ще ме изнасили с разлика, ама айде, няма да leave-вам. Да, ама след тея три гола оня направи 15 пропуска, дето бяха нереални, аз му набих някакви два смешни гола и в края на мача - още един за 3:3. Ебаси нечестното (спрямо него), оня пича освен че имаше всички звезди беше и добър. Но играта просто не му позволи да ме бие.


Но колкото и да е криминален Ultimate Team... е по-добре от PES, който не знам какъв изобщо му е смисълът. Всяка година - някакви разлики, докато фундаментални неща остават непоправени. Като стана дума за вратарите - бас държа, че няма да ги оправят...

undefined
mi6o0o
26 май 2016
Именно поради тази причина спрях да играя Фифа.Нещо много лошо взе да намерисва последните две години и за да го видя с очите си трябваше да играя една друга игра на ЕА - Need for speed.Там колкото и да си бърз винаги компютъра те задминава и после те изчаква за да го настигнеш уж да има интрига.Видях го и същото нещо във Фифата,когато трябваше да спечеля мачове който загубих адски странно.Имам и двете игри за пс4 и смело мога да кажа ,че песа за мен е поне 2 пъти по добър като геймплей от фифата тази година,но изостава в други отношения.Не съм съгласен с псето за негативното ревю на песа.Във фифата всеки отбор играе по един и същи начин.Няма го примерно бавното темпо,който някой отбори демонстрират и обратното.Ако в песа играя срещу Байерн Мюнхен,те ще имат 80% влаадение на топката в повечето случай.Докато примерно Ювентус винаги използват бързите си нападатели и ги извеждат с високи топки.Във Фифата такова животно няма.Движенията на играчите са адски нереалистични,ходят като някакви дървени талпи и когато се спират след бърз спринт е сякаш така че са се озовали в блато.Не казвам ,че и песа си няма недостатъци,но не са такива ,че да ме изкарат извън нерви заради скапания скрипт ,или тъпото AI.Каквото и да пуснат Конами от тук нататък винаги ще предпочета него ,пред скриптираното и алчно за пари изчадие на ЕА.
pseto avatar
pseto
26 май 2016
Аз обичам да играя повече в онлайн и не прекарвам толкова време в офлайна, принципно AI-то на FIFA изобщо не ми харесва, особено заради "барселонския" навик да владее прекалено много топката. PES винаги е имал по-добро AI на опонентите от гледна точка на това, че ти е приятно като човек да играеш с него. Мен винаги ме подлудява непредсказуемостта на моите футболисти. Каквито и тактики да правя в PES, както и да ги редя - в половината време си правят каквото им падне. Офанзивен футболист тръгва напред, спира се изведнъж в средата на движението си, после пак тръгва - нямам идея дали мога да му подавам, не мога ли. Има и нещо друго, което ме подлудява в PES и това е как на футболистите топката им минава почти буквално през краката. С някой по-добър подавач... правиш някакви пасове в стил А група, топката минава през краката на 2-3 души, все едно са инвалиди. Не знам, поиграх известно време и безплатния PES миналата година - имаше някои хубави неща, myClub режима е по-честен от Ultimate Team, ама PES в момента не ми допада. Най-вече заради AI-то на моя отбор, вратарите (естествено) и леките начини, по които могат да те минат в защита.

Но да, алчността на EA става прекалено прозрачна, даже се чудя дали при FIFA 17 да не направя едно изследване, да изгубя някакви часове и да заснема 20-30 мача и да маркирам поведението на едни и същи футболисти с една и съща формация, наставления и всичко - сигурен съм, че в различните мачове агресията им при преса и движението им в нападение ще се различават значително. Ама то е все тая - глас в пустиня, EA там май спечели 400 милиона долара или нещо такова САМО от Ultimate Team (и в Madden, де, не само FIFA)... смятай. Ще става още по-грозно, уродливо и алчно всичко.

undefined
mi6o0o
27 май 2016
Честно казано мисля че предходната година беше доста слаба от към футболни игри.Цъках ги и двете,но нито една от тях не можа да ме запали като предишните части примерно.Фифата най бързо ми писна още като разбрах за скрипта.Там няма смисъл да се играе просто,защото всичко е пренасочено към микротранзакцийте.За ПЕСА си прав,че в по голямата част от играта съотборниците са като подивели свине,който не знаят назад ли,напред ли да тръгнат.И на мен ми се е случвало да не разбера какво иска да направи съотборника ми - да му подам ли или не.Правят някакви странни неща.Далеч е от истината,но поне работят в правилната посока.Ето примерно за първа година внедриха физически енджин,който добавя нова доза реализъм.Цялото досадно меню което беше преди са го променили и сега е по юзър френдли.Не напразно повечето сайтове дадоха положителни оценки на песа,защото видяха потенциала в който може да се превърне.Дано тази година поработят върху вратарите и защитата,че те са най належащи.И просто няма как да те питам,не те ли дразни как играчите във фифата се движат ? Може би защото цъках толкова много песа,така ми се набиваше на око всеки път като си пусна фифата,че чак смешно ми ставаше.Милиардери са от тая Фифа,как така не направиха някакви реални анимации на играчите.
pseto avatar
pseto
27 май 2016
Да ти кажа хич не ме дразни... всъщност FIFA повече ми харесват анимациите и движенията на футболистите, сравнено с PES. Ама предполагам, че това вече е въпрос на лично мнение.

Иначе и аз не играх особено много и двете игри миналата година. Обикновено FIFA-та ме зарибява и правя едни поне 200 мача, преди да усетя, че ми отнема прекалено много време от "реалния" живот и я спирам. Тази година... и мен ме разочарова точно заради Ultimate Team. Всъщност играх немалко мачове в онлайн сезоните, където поне знам, че отборите са що-годе равностойни, но там няма никакви хора - всичко е в Ultimate Team. Ще видим тая година как ще е...

undefined
Frost
27 май 2016
Вземи си играта за ps4. В psn хора да искаш.
bojosan avatar
bojosan
26 май 2016
Нова Фифа ще излиза ли ? Фифа 17 ,или там каквото и да било,никъде нищо се не говори,да не би пък да излезе чак 2017 година ?
pseto avatar
pseto
26 май 2016
Ще я представят на E3 FIFA-та, всъщност малко преди E3, нали си направиха собствено изложение EA. Всяка година я представят на E3, а кога ще излезе - почти сигурно септември. Така с началото на почти всички футболни сезони, когато геймърите ги сърби за футбол, та да се харчи най-добре. Всичко е преценено. Да се чуди човек дали есента ще има FIFA е същото като да се чуди дали слънцето ще изгрее... особено сега, когато FIFA сигурно носи милиард приходи на издание на EA, ако не и повече.
NikoJ avatar
NikoJ
26 май 2016
След PES 2006 и фифи и песове и месо ве за никъф джан джун не стаат !
pseto avatar
pseto
27 май 2016
Тук мога да се съглася определено.
undefined
Frost
27 май 2016
Винаги,като прочета името на тая игра,ми става малко мъчно.Не мога да проумея,как конами (мамка му),успяха да счупят нещо толкова перфектно.
pseto avatar
pseto
27 май 2016
Опитаха се да правят next-gen и тотално осраха ситуацията. Смениха системи, които работеха с противоречиви такива, опростиха вкарването на голове и пасовете... и то какво остана - нищо. А вратарите си останаха все едни и също.

Но ако има една константа при Pro Evolution Soccer серията - тя е, че винаги се завръща. Още от 1995-6 година до днес. Няколко години поред мачка, после потъва, дава й се почивка и се връща по-силна. Само дето мисля, че всичко, направено досега в PES трябва да се хвърли в кофата и да се почне наново, щото колкото и да се преработва това, което виждаме в момента е нещо от рода "на свинче - звънче". Нали това направи EA с FIFA около 2009 година, забравих кога беше - хвърли в кофата стария отвратителен енджин, пусна новия... и успя да убие PES.

undefined
Петър
10 ноември 2016
Незнам но за мен Фифа е спряла ,играчите са като хлебарки които не могат да се спрат да тарчът като халтави,очаквах 17ската да е доста по-подобрена ,да ама не почти същата история,детцка жалка игрица,която само ламти за кинти.Пес винаги е бил по-добър от към гейм-плей,играчите винаги са били по реални,движението на топката ,да има и там дооста недъзи но е в пъти по добра от фифата,те вместо да пипнат гейм -плея да е по- реалистичен,топката хвърчи като топче за тенис маса,абе помнете след 2-3 години песа ще излети светлинни години пред фифата на която децата и се кефят само....
sdfs avatar
sdfs
10 ноември 2016
Ако вложат същия бюджет като при Фифа,нещата щяха да са коренно различни.Тази годишна версия обаче си е един пач към 2016,но пак е по добър от фифа 17.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл