hategame logo
Прогресът от Destiny няма да се пренесе в Destiny 2
пуснато на 04 март 2017 от pseto
destiny 2 1
По едно време Activision обещаваше, че прогресът от Destiny ще се пренесе в Destiny 2. Естествено мнозина можеха да се запитат – как ще се случи подобно нещо? Е, вече имаме отговор на въпроса – никак.

По-рано през седмицата Activision обяви, че героите от Destiny ще се пренасят във втората част само частично. Класът, расата и полът на персонажите ни ще могат да се прехвърлят към продължението. Но всичко друго – включително и предметите – не.

„Продълженията предоставят старт на ново приключение за всеки играч – с нови светове за разкриване, нови умения за получаване, нова плячка за намиране и още”, казват Activision. Именно и поради тази причина всички онези, прекарали години в намиране на най-доброто в Destiny ще стартират на равни начала с останалите нови играчи.

Което не бива да ни изненадва. Именно това е стандартната практика в продълженията в почти всички случаи. И Destiny няма да е изключение.

Говорейки за Destiny 2 – играта чакаме в края на тази година. Засега обаче Activision не са ни представили практически нищо от заглавието. Нито знаем как ще изглежда, нито какви новости ще включва. Сигурно е обаче, че в следващите месеци Activision трябва да и покажат нещо от Destiny 2, особено при наближаващата с пълна сила дата на премиера.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл