hategame logo
Quake Champions с още геймплей
пуснато на 04 април 2017 от pseto
quake champions 3
В последно време Bethesda започнаха да пускат доста геймплей за Quake Champions. Някои от клипчетата обаче изглеждаха... доста подозрително, тъй като се търсеше кинематичност. Е, специално за всички скептици беше пуснато и ново видео за разработваната от id Software игра.

Което изглежда супер.

Става дума за две минути геймплей без прекъсване, от които можем да се уверим, че духът на Quake с пълна сила е наличен и тук. Наистина Champions е малко прекалено цензуриран и не достатъчно кървав, но пък какво да се прави – все пак действието се развива в политически коректната 2017 година.

Тъй или инак геймплеят е бърз, имаме значително количество bunny-hopping, а всички класически оръжия, които помним в серията са налични и тук с пълна сила.

Засега Quake Champions няма дата на премиера. С множеството рекламни материали напоследък обаче не е абсурдно да спекулираме, че дебютът може да се случи още тази година. Засега играта е обявена единствено за PC.

Друго нещо, което си струва да се отбележи е фактът, че наскоро бе обявен пазарният модел на Quake Champions. Който ще е в своята есенция платен – макар че има и широки възможности да цъкате без да давате реални пари.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
10 април 2017
ае тез педерасти може ли да направят един НОРМАЛЕН ДЕТМАЧ аман от тез отбори насрани наебани КОД механИКИ ТИ ЙЕБЕМ майката ти йебем бетхездата ! И КФИ СА ТИЯ ПЕДАСЛКИ Стрелки над главите веее бахахахах и цветовете на тия pickups са все едно нещастниите дизайнери са правили иОС дизайн на шибаните икони на Иос ipHONE-a
ДАА има бързина и дух на олд скулла ама аман от тия отборни игри вее мамка им да еба !
NikoJ avatar
NikoJ
10 април 2017
МЕХАНИКАТА Е ГОТЯНА ВИЗИЯТА ОТРВРАТИТЕЛНА .. ДА СИ УБИЯТ АРТИСТИТЕ кой подяволите скалъпи таз гнусотия за рокет лаумчер
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
11 април 2017
Исках да сложа смислен коментар но сериозно ми се отщя...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл