архиви

Quake Champions с още геймплей

написана от pseto на 04 април 2017

quake champions 3В последно време Bethesda започнаха да пускат доста геймплей за Quake Champions. Някои от клипчетата обаче изглеждаха… доста подозрително, тъй като се търсеше кинематичност. Е, специално за всички скептици беше пуснато и ново видео за разработваната от id Software игра.

Което изглежда супер.

Става дума за две минути геймплей без прекъсване, от които можем да се уверим, че духът на Quake с пълна сила е наличен и тук. Наистина Champions е малко прекалено цензуриран и не достатъчно кървав, но пък какво да се прави – все пак действието се развива в политически коректната 2017 година.

Тъй или инак геймплеят е бърз, имаме значително количество bunny-hopping, а всички класически оръжия, които помним в серията са налични и тук с пълна сила.

Засега Quake Champions няма дата на премиера. С множеството рекламни материали напоследък обаче не е абсурдно да спекулираме, че дебютът може да се случи още тази година. Засега играта е обявена единствено за PC.

Друго нещо, което си струва да се отбележи е фактът, че наскоро бе обявен пазарният модел на Quake Champions. Който ще е в своята есенция платен – макар че има и широки възможности да цъкате без да давате реални пари.

Още по темата

Quake Champoions със затворена бета, трейлъри
Quake Champions ще е донякъде free-to-play
Quake Champions с нов режим


Включи се в дискусията

Коментирай като госткоментари