hategame logo
Quake Champions ще е донякъде free-to-play
пуснато на 12 март 2017 от pseto
quake champions 2
Около половин година след представянето си Quake Champions се сдоби с пазарен модел. Тъй като известно време нямахме идея под каква форма ще дебютира шутърът. Чудите се за какво става дума? Нещо като free-to-play.

Свалянето на Quake Champions няма да ви струва нищо. Заедно с това пускайки си играта ще получите достъп до един от героите – Ranger. Ако искате обаче да пробвате някой от останалите ще трябва да инвестирате виртуалната валута Favor.

Заедно с това – за разлика от повечето free-to-play заглавия – вие няма да си купувате допълнителни герои. Вместо това плащайки Favor за тях ще ги наемате за известно време. Все още не е уточнено колко точно е то. Логично нямаме и идея колко време ще е нужно да се фарми, за да се сдобием с виртуална валута за различен от Ranger герой.

Ако пък не искаме да се занимаваме с всичко това можем чисто и просто да си купим т.нар. Champions Pack, включващ всички персонажи в Quake Champions. Засега не е ясно колко ще ни струва този лукс – може би нещо от рода на 40-50 евро?

„Искаме да привлечем възможно най-много хора в играта – особено извън Северна Америка и Западна Европа, където имаме множество фенове“, казва Тим Уилиц, креативен директор в разработчиците id Software. Поради която причина е била добавена и free-to-play опцията. Или с други думи Quake Champions все пак е планиран като платен продукт.

Самата игра ще влезе в затворена бета по някое време през 2017 година. Играта ще е налична единствено за PC, като не е ясно дали ще има конзолни ревизии.

Коментари
undefined
Miro
13 март 2017
Ай честито и тая оттече в канала , не че не си беше ясна още като показаха че ще има класове , да го д@хат Ънреала е бетон и има Линукс клиент.
still_no_one avatar
still_no_one
13 март 2017
Линукс клиент думаш... Е никак няма да ти се разсърдя ако ме светнеш как да я подкарам на Linuks, че до момента даже и не се опитвам... просто пускам шибания windows...

Няколко думи и за този пазарен модел. То е ясно какво ще стане. Всеки ще пробва играта с безплатния герой. И тук вариантите са два, или играта ще го накефи, и като види какво огромно количество фармене е нужно, ще си купи пакета с героите, в противен случай ще им тегли една майна, и чисто и просто ще изтрие играта. Даже не ти трябва гадател, за да разбереш какво ще стане.

NikoJ avatar
NikoJ
17 март 2017
Заедно с това – за разлика от повечето free-to-play заглавия – вие няма да си купувате допълнителни герои. Вместо това плащайки Favor за тях ще ги наемате за известно време.

хаьуухьаухьаухьаух тия педерасти алчни си погребаха гнусотията която още не са изродили хахахахахаха !

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл