hategame logo
Quake Champoions със затворена бета, трейлъри
пуснато на 08 март 2017 от pseto

След известно затишие, последвало представянето на Quake Champions по-рано през седмицата се появиха някои новини за шутъра на Bethesda и id Software. Те включват както новина за отворена бета, така и дуо трейлъри.

Карайки поред можем да започнем с по-голямата новина. Quake Champions ще се сдобие със затворен тест скоро. Той ще започне в „близките седмици“, като за записване можете да се насочите към официалния сайт на шутъра. Редно е да се посочи, че говорим за затворена бета – с други думи няма никакви гаранции, че ще бъдете одобрени за нея.

Заедно с това видяхме и нови геймплей клипчета от Quake Champions – и двете налични в статията. Горното е посветено на затворената бета, а пък долното ни представя нов герой. Който изглежда малко смутително... понеже не е изцяло в стила на олдскул шутърите с основното си умение за невидимост. Но пък какво да се прави – все пак в Quake Champions всеки герой ще има свой набор от скилове.

Иначе засега не знаем кога можем да очакваме играта. Не е известно също и какъв пазарен модел ще следва – заглавието сериозно прилича на free-to-play, но може би няма да е безплатно. Quake Champions към момента е обявен единствено за PC.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл