hategame logo
Quantum Break, Scalebound, Crackdown 3 може и да имат PC версии
пуснато на 13 август 2015 от pseto
quantum break 7

Миналата седмица видяхме геймплей от Quantum Break, Scalebound и Crackdown 3. Иде реч за трио игри, ексклузивни за Xbox One… всяка от които по един или друг начин изглежда интересно. Най-вече Quantum Break. Но дали някоя от тях ще се сдобие с PC версия?

Нищо не е изключено, намеква Фил Спенсър, шефът на Xbox дивизията в Microsoft.

„Ако трябва да съм честен с вас, започнахме разработката на Quantum Break, Scalebound и Crackdown 3 преди да погледнем на Windows по начина, по който го правим след като станах шеф на Xbox дивизията“, казва Спенсър. Поради тази причина със сигурност при премиерите си трите игри ще са налични само за Xbox One. Но след това?

„Няма да кажа, че тези игри никога няма да дойдат за Windows“, казва Спенсър. Той обаче изрично посочва, че в момента разработчиците са се концентрирали „да приключат това, което са започнали“.

Самият Спенсър обича да се изказва политически коректно и е възможно да говорим именно за подобна ситуация. Все пак с новия Windows 10 от Microsoft се опитват да ни накарат по всякакви начини да си го инсталираме... включително и чрез игри, налични само на него. И да, можем да сме сигурни, че ако Quantum Break, Scalebound или Crackdown 3 се появят и за Windows, то ще се изисква задължително последното поколение на платформата, а поддръжка на миналите едва ли ще има.

Коментари
Nreth avatar
Nreth
13 август 2015
За жалост единствената,която наистина ще си струва,няма да излезе за РС.
NikoJ avatar
NikoJ
13 август 2015
ейй искат на всички да наложат шпионската им операционна шибана система !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл