hategame logo
Създателите на Sniper Ghost Warrior 3: Сбъркахме
пуснато на 27 юни 2017 от pseto
sniper ghost warrior 3 1
Sniper Ghost Warrior 3 се появи в продажба по-рано през годината и получи куп критики. Както за колосално дългото си зареждане – стигащо и до пет минути – така и за множеството си бъгове. В крайна сметка заглавието беше неуспешно. А разработчиците CI Games признават това.

Но защо се случва всичко?

Очевидно отговорът е в мащаба на Sniper Ghost Warrior 3. Играта е с отворен свят, като е планирана от самото начало по подобен начин. Оказва се обаче, че скромният ресурс на CI Games не им стига да завършат нещо чак толкова амбициозно.

„Сега осъзнаваме, че сме били прекалено амбициозни за онова, което можем да доставим в разумен времеви срок“, казват от компанията. Като друга грешка се споменават опитите Sniper Ghost Warrior 3 да бъде позициониран в AAA сегмента.

Самата игра беше отлагана на няколко пъти – признак, че нещата не вървят особено плавно. От студиото обаче настояваха, че са се поучили от предишните си грешки, особено ако става дума за Sniper Ghost Warrior серията и обещаваха ново изживяване. Е, ситуацията явно се разви различно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл