hategame logo
Шефът на BioWare напуска
пуснато на 19 юли 2017 от pseto
aaron flynn
Аарън Флин, шефът на BioWare, е напуснал компанията. Това се случва след 17 години, прекарани в студиото от негова страна.

Но защо?

Флин разкрива, че е „обмислял промени в живота си“ от дълго време. Но в момента, в който Кейси Хъдсън е решил да се завърне в BioWare той е преценил, че е настъпил подходящият момент да подаде оставка.

„Ще работя с Кейси в рамките на следващите няколко седмици, за да го вкарам в час и да го подготвя за това да бъде най-добрият генерален мениджър, на което той е способен“, казва Флин.

Самият Хъдсън е бивш директор по разработката на Mass Effect серията, но напусна през 2014 година. Той прекара известно време като директор в проекта HoloLens на Microsoft, но наскоро е решил да се завърне в BioWare. Именно и заради това Флин е решил, че моментът за напускане е подходящ – когато има доверен човек, комуто да се връчи управлението.

Що се отнася до BioWare, днес компанията определено не е в топ форма. Mass Effect: Andromeda беше минимум... противоречива игра. Наистина Anthem, новото заглавие на студиото, изглежда интересно - него видяхме на E3. И все пак... не е ли бъдещето на BioWare прекалено несигурно?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 юли 2017
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл