hategame logo
Sony очаква завишени PS4 продажби покрай Uncharted колекцията
пуснато на 09 октомври 2015 от pseto
uncharted the nathan drake 2
По-рано тази година беше обявена играта Uncharted: The Nathan Drake Collection. Става дума за издание, в което са включени досегашните три заглавия от ексклузивната за PlayStation серия. На пръв поглед не говорим за нещо чак толкова значително но пък Sony смятат, че колекцията има огромен потенциал да вдигне продажбите на PS4.

Защо ли?

Според Джо Палмър от британския отдел на Sony, над 80% от притежателите на PlayStation 4 не са играли никога Uncharted игра. Не е ясно как от компанията са стигнали до този извод – вероятно на база продажбите на досегашните издания и лансираните PS4 конзоли. Тъй или инак той смята, че Uncharted: The Nathan Drake Collection е силна мотивация за нови потребители да се сдобият с PlayStation 4. Палмър добавя, че играта и последното поколение на конзолата звучат и като добър подарък.

В интерес на истината има нещо такова. Uncharted е една от най-популярните ексклузивни серии за PlayStation и има пълен потенциал да спомогне за увеличени продажби и на хардуер. Самата колекция включва преработена графика, благодарение на която трите досегашни игри от франчайза ще изглеждат достатъчно съвременно. Дали обаче Naughty Dog са се справили и този път ще научим... много скоро. Играта се появи днес в продажба.

Коментари
undefined
Pafka
09 октомври 2015
Ремастера не се прави от naughty dog,а от Bluepoint Games.
pseto avatar
pseto
09 октомври 2015
Интересен факт, който съм пропуснал, признавам си.
bojosan avatar
bojosan
10 октомври 2015
Съмнявам се колекцията да вдигне броя на продадените конзоли.Майката му е само яки ексклузиви.Това вдига бройката,а не ремастери безкрай.
pseto avatar
pseto
11 октомври 2015
Така е, ама като няма нищо - и това ще свърши работа. Но очевидно маркетинговото шефче се е попрестарало с думите си.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл