hategame logo
Styx: Shards of Darkness с трейлър за премиерата
пуснато на 11 март 2017 от pseto

Styx: Shards of Darkness се сдоби с трейлър за премиерата. Видеото, за разлика от много подобни клипчета, включва изцяло нови кадри от стелт играта. В случай, че сте гледали общо взето всичко налично откъм трейлъри досега.

Видеото ни показва сюжета на Styx: Shards of Darkness, който е продължение на страхотната първа част – . Тук виждаме доста подобрения, включително и в кът сцените, които бяха доста... нискобюджетни в предходното заглавие.

А, да, имаме и ебавка с Assassin’s Creed – защо пък не?

Styx: Shards of Darkness чакаме на 14 март. Платформите? Изненади няма – PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
13 март 2017
Не знам защо, но ми се струва, че първа част мина незаслужено ниско под радара на големите гейм портали. Играта заслужаваше повече внимание и повече признание. Бах, та тя беше по-истински Thief от последния такъв, който само се пъчеше с името си.
bojosan avatar
bojosan
14 март 2017
При мен не мина под радара ,а си я изиграх с огромно удоволствие ,и играта се превърна в една от любимите ми .А Тhief дори не съм го и превъртял,щото ми е скучен.
пп.Грешка.Не успях да превъртя Стикса,накрая ония двойниците му ми разказаха играта и колкото пъти да опитвах,все ме довършваха.Това е втората игра в живота ми,която ме отказа.Първата е края на Конан,оня бос .
bojosan avatar
bojosan
14 март 2017
В метакритик са я разбили играта,егаси - 6,5 юзърскоре.............http://www.metacritic.com/game/playstation-4/styx-shards-of-darkness
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
14 март 2017
Mixed or average reviews
based on 15 Ratings
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 март 2017
Toчно, дай малко време, на база 15 човека не могат да се вадят изводи. Ако 10тина от тях не са играли първия и мислят, че ще е Assassin's Creed ама с гоблин, нормално да са разочаровани. Първата беше страхотна, не вярвам чак толкова да са се омазали за втората.
pseto avatar
pseto
13 март 2017
Не само мина под радара, но и на някои места получи незаслужен хейт. Ревюто на Gamespot например беше... леко абсурдно, заради което и доста хора в коментарите бяха недоволни.

Иначе да, това е класически стелт. Някой пазач те вижда, прави 5 бързи крачки, бие ти един шут в главата и си дотам. А тази мисля ще я подобрят отвсякъде... гледам Стикс е по-словоохотлив този път.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл