hategame logo
Take-Two са „ентусиазирани“ за Nintendo NX
пуснато на 26 юли 2016 от pseto
nintendo nx 1
Take-Two бяха една от компаниите, които определено отсвириха Wii U. Почти никоя от игрите на разпространителя не се сдоби с ревизия за платформата на Nintendo, която се отличи не само с посредствени продажби, но и слаб хардуер, сравним с този на предходното конзолно поколение.

Какви обаче са мислите на компанията за NX? Новата платформа на Nintendo, която ще видим в продажба през пролетта на 2017 година?

„Ние сме вярващи. Никога не отписваме Nintendo. Те продължават да го правят отново и отново – от сигурно 150 години. Имат много идеи, успяват да излязат на пазара с нещо, което им се струва, че ще проработи и най-често това се случва, издухвайки конкуренцията. След това идва спад и те минават към следващото нещо. Те нямат нищо против да изчакат между двете“, казва Страус Зелник, шефът на Take-Two. Явно визирайки Wii U и намеквайки, че тя е преходът между супер касовото Wii и бъдещето на Nintendo.

Но какво смята Зелник за NX?

„Много сме ентусиазирани за NX в интерес на истината“, лаконично отбелязва Зелник.

Несъмнено Take-Two вече имат прототип на NX… но какво представлява новата платформа на Nintendo? Тук мистерията е тотална. Компанията пази конзолата си в пълна тайна, но с наближаващата дата на дебют скоро трябва да я видим.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл