hategame logo
Tekken 7 обявен за PlayStation 4
пуснато на 28 октомври 2015 от pseto
tekken 7 9
Tekken 7 вече се играе из японските аркади, но засега не знаем дата за конзолен дебют. Е, това не се променя в интерес на истината... но поне беше обявено, че файтърът ще е наличен за PlayStation 4.

Това се случва чрез видеото, налично под статията, в което ни бива разкрита историята на Tekken досега. За съжаление обаче най-важното нещо липсва – подробностите кога играта ще дебютира за PS4.

Изглежда доста вероятно да видим премиера през 2016 година, но пък Bandai Namco доста често имат навика да се бавят. Бива обявено се пак, че PlayStation 4 версията ще включва съдържание, което не е налично в настоящата аркадна версия на Tekken 7.

Тепърва предстои да видим дали новото издание на файтъра ще е достатъчно добро. Последната игра от серията беше Tekken Tag Tournament 2, в която за съжаление нямаше особено много новости и по-скоро служеше да ни припомни, че поредицата още е жива. Любопитно е обаче, че във видеото долу заглавието не е споменато, тъй като очевидно не се счита за основен представител на поредицата... тоест от Tekken 7 можем да очакваме доста.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл